OPEN ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ BUG 2023 2η ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΝΙΚΗΣ η Αθλήτρια του ΝΟΒΣ Τζωρτζίνα ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ OPEN ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ BUG 2023 2η ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΝΙΚΗΣ η Αθλήτρια του ΝΟΒΣ Τζωρτζίνα ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ
Ολοκληρώθηκε χθες Κυριακή 29 Οκτωβρίου με επιτυχία το “OPEN ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑΣ BUG 2023” που άρχισε Πέμπτη 26 Οκτωβρίου, το οποίο διοργάνωσε ο Όμιλος... OPEN ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ BUG 2023 2η ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΝΙΚΗΣ η Αθλήτρια του ΝΟΒΣ Τζωρτζίνα ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

Ολοκληρώθηκε χθες Κυριακή 29 Οκτωβρίου με επιτυχία το “OPEN ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑΣ BUG 2023” που άρχισε Πέμπτη 26 Οκτωβρίου, το οποίο διοργάνωσε ο Όμιλος των Μεγάλων Επίσημων Αθλητικών διοργανώσεων στην Σαλαμίνα, ο Ναυτικός Όμιλος Βουρκαρίου Σαλαμίνας.

Η διοργάνωση που πρόβαλε την Σαλαμίνα μας Πανελληνίως, οργανωτικά και αγωνιστικά είχε την ποιότητα του ΝΟΒΣ, που απέσπασε τις ευμενείς κριτικές των συμμετεχόντων και μας κάνει υπερήφανους. Δυστυχώς δεν είχαμε την στήριξη της Αντιπεριφέρειας Νήσων για την προβολή των αγώνων που απολαύσαμε στις προηγούμενες πρόσφατες διοργανώσεις Πανελληνίων Πρωταθλημάτων που πραγματοποιήσαμε το 2020 και το 2021.

Συμπαραστάτες του ΝΟΒΣ σε αυτή την διοργάνωση εκτός από την Ελληνική Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία, υπό την αιγίδα της οποίας διοργανώθηκε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, ο Εμπορικός Σύλλογος Σαλαμίνας και τα μέλη του, Βανίλια Σεληνίων, NOVA Σαλαμίνος, KDS Υπηρεσίες φύλαξης, ¨Χοντρό Αλά.τι¨, Αρτοποιείο Δ. Πούτος, Σκιά Στέλλα Φυσικοθεραπευτήριο, SENSE, Radical Grafx και Θεοφιλοπούλου Ελίζα Υπηρεσίες Εκδηλώσεων, η Κοινοπραξία Ε/Γ-Ο/Γ Σαλαμίνος, η εταιρία TENP sa, η Πιτσαρία Primavera, το Ιατρικό Κέντρο “LIAROS BIOMENDICAL” με την συνεχή παρουσία Ασθενοφόρου και Ιατρού κατά τη διάρκεια των αγώνων, αλλά και για την χορηγία ενός σύγχρονου αυτόματου Απινιδωτή στον ΝΟΒΣ.

Εκφράζουμε προς όλους τις αμέριστες ευχαριστίες του ΔΣ του ΝΟΒΣ και τους ευχόμαστε να έχουν πάντα συντροφιά τα χαμόγελα των μικρών αθλητών που συμμετείχαν στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα.

Συμμετείχαν αθλητές 15 Ναυτικών Ομίλων από όλη την Ελλάδα, από Θεσσαλονίκη έως το Τυμπάκι Ηρακλείου Κρήτης και από τη Καλαμάτα έως την Σύρο για να αγωνιστούν και να κατακτήσουν διακρίσεις σημαντικές για πολλούς στην υπόλοιπη ζωή τους, αφού οι διακρίσεις πριμοδοτούνται με ποσοστιαία μόρια που προστίθενται στα συνολικά μόρια των Πανελλαδικών εξετάσεων. Έδωσαν σκληρές αγωνιστικές μάχες και τους αξίζουν συγχαρητήρια, όπως και στους προπονητές τους και στα ΔΣ των Ομίλων τους!Στους διακριθέντες αθλητές στην περίοπτη κατάκτηση της 2ης θέσης στην κατηγορία U17 Νεανίδων η μικρή 12χρονη αθλήτρια του ΝΟΒΣ Τζωρτζίνα Κυριακοπούλου, Συγχαρητήρια στην Τζωρτζίνα και στον προπονητή του ΝΟΒΣ. Μας κάνατε υπερήφανους!!!Στην τελετή απονομής επάθλων συμμετείχαν ο αναπληρωτής Ταμίας της Ελ. Ιστ. Ομοσπονδίας κ. Κ. Πετρόπουλος, πρόεδροι και μέλη Δ.Σ. των Ομίλων που συμμετείχαν. Τα αποτελέσματα των Πανελληνιονικών έχουν ως εξής:

ΕΦΗΒΟΙ U171ος

ΑΠΕΙΡΑΝΘΙΤΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

2ος ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΝΑΥΤ. ΑΘΛ. ΟΜ. ΠΑΛ. ΦΩΚΑΙΑΣ ΠΥΘΕΑΣ

3ος ΒΑΜΒΑΚΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΦΙΛΩΝ ΘΑΛΑΣΣΗΣ (ΘΕΣ/ΚΗ)

ΑΓΟΡΙΑ U15

1ος ΒΕΝΤΟΥΡΗΣ ΛΑΔΑΣ ΕΠΑΜΕΙΝΟΝΔΑΣ ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΛΑΜΑΚΙΟΥ

2ος ΜΟΥΣΤΑΚΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔ. ΦΙΛΑΘ. ΠΕΙΡΑΙΩΣ

3ος ΖΑΠΟΝΙΔΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΠΑΛ. ΦΑΛΗΡΟΥ

ΝΕΑΝΙΔΕΣ U17

1η ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΜΑΡΙΑ – ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΛΑΜΑΚΙΟΥ

2η ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΓΕΩΡΓΊΑ – ΜΑΡΙΑ ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΒΟΥΡΚΑΡΙΟΥ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ

3η ΑΘΑΝΑΣΟΥΛΙΑ ΙΩΑΝΝΑ – ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΒΟΥΛΑΣ

error: Content is protected !!