Άνοδος στην Α’ Κατηγορία γυναικών για τη Μαρία Κοκλιώτη Άνοδος στην Α’ Κατηγορία γυναικών για τη Μαρία Κοκλιώτη
Το Σάββατο 4/11 στον αγώνα Β’ κατηγορίας κλειστού χώρου που έγινε στην Κάρυστο η αθλήτρια του συλλόγου ΤΟΠ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ Κοκλιώτη Μαρία πέτυχε αυτό που... Άνοδος στην Α’ Κατηγορία γυναικών για τη Μαρία Κοκλιώτη

Το Σάββατο 4/11 στον αγώνα Β’ κατηγορίας κλειστού χώρου που έγινε στην Κάρυστο η αθλήτρια του συλλόγου ΤΟΠ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ Κοκλιώτη Μαρία πέτυχε αυτό που εδώ και 2 χρόνια κυνηγούσε: την άνοδο στην Α’ Κατηγορία γυναικών! Για να το καταφέρει αυτό, έπρεπε να φέρει σκορ 490/600 και η Μαρία έφερε 514/600 κάνοντας ατομικό ρεκόρ και ξεπερνώντας ακόμα και τα σκορ της στην προπόνηση!

Παράλληλα, κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στον συγκεκριμένο αγώνα και μπορούμε να πούμε ότι η Κάρυστος…της πάει, καθώς σε 3 συμμετοχές της έχει 2 χρυσά μετάλλια και 1 ασημένιο!

Στο εξής, λοιπόν, θα αγωνίζεται στην Α’ κατηγορία του κλειστού χώρου, ενώ να πούμε πως πρόκειται για την τρίτη αθλήτρια του συλλόγου μας που ανεβαίνει κατηγορία μετά από τους Δημόπουλο Δημήτρη και Τσαβαρή Κυριάκο!

Της ευχόμαστε καλή επιτυχία στους επόμενους αγώνες, ευχαριστούμε πολύ τον εκπαιδευτή μας Βεζυρόπουλο Ιωάννη που βρίσκεται πάντα δίπλα στους αθλητές μας και συνεχίζουμε τις προπονήσεις μας!!!

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

error: Content is protected !!