ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΜΕ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ……. ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΜΕ ΜΗΝΥΜΑΤΑ …….
Στο Δημοτικό Συμβούλιο της 7/11 το οποίο ήταν διά ζώσης, ο κ. Δήμαρχος στην προσφιλή του τακτική κατηγόρησε – ειρωνεύτηκε μέλη της αντιπολίτευσης ότι... ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΜΕ ΜΗΝΥΜΑΤΑ …….

Στο Δημοτικό Συμβούλιο της 7/11 το οποίο ήταν διά ζώσης, ο κ. Δήμαρχος στην προσφιλή του τακτική κατηγόρησε – ειρωνεύτηκε μέλη της αντιπολίτευσης ότι απουσίαζαν.

Αυτό κάνει πάντα χωρίς να υπάρχει ο ελάχιστος σεβασμός προς τους Δημοτικούς Συμβούλους, εάν υπάρχει πρόβλημα υγείας, προσωπικό θέμα ,οικογενειακό πρόβλημα , αγνοώντας ο κ .Δήμαρχος ότι πολλές φορές με την παρουσία μελών της αντιπολίτευσης στο Δημοτικό Συμβούλιο υπήρξε απαρτία. Σήμερα 21/11 σε συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου με τηλεδιάσκεψη στις 3 μ.μ., επειδή δεν έχω καλό internet στην περιοχή μου, πήγα στο Δημαρχείο όπως πάντα σε παρόμοια περίπτωση , όπου υπάλληλος του Δήμου συνέδεσε τον φορητό υπολογιστή μου με internet.

Αναγκάστηκα να αποχωρήσω στις 3.50 μ.μ. αφού μέχρι εκείνη τη στιγμή δεν είχε αρχίσει το Δημοτικό Συμβούλιο λόγω μη ύπαρξης απαρτίας, ενώ συγχρόνως υπήρξε βλάβη στην σύνδεση προς τον υπολογιστή μου. Πληροφορήθηκα ότι το Συμβούλιο άρχισε με μία ώρα καθυστέρηση χωρίς να υπάρχει απαρτία , παρ’ όλο που δύο μέλη της αντιπολίτευσης ήταν παρόντα.

Μήπως θα έπρεπε με την σειρά μας να κατηγορήσουμε τα μέλη της πλειοψηφίας που απουσίαζαν σήμερα; Εγώ δεν θα το κάνω. Λυπάμαι όμως γιατί για δεύτερη φορά γίνεται έναρξη Συμβουλίου, ενώ δεν υπάρχει κατά νόμο ο απαιτούμενος αριθμός Δημοτικών Συμβούλων.

Δεν μπορεί να θεωρείται παρόν Δημοτικός Σύμβουλος σε Τηλεδιάσκεψη χωρίς να φαίνεται ή να ακούγεται και να στέλνει μηνύματα στον Πρόεδρο κατά ομολογία του.

Υ.Γ το 54% δεν σας δίνει το δικαίωμα να κάνετε ότι θέλετε.

Μάνος Δερτούζος

Δημοτικός Σύμβουλος

error: Content is protected !!