Στα Ναυπηγεία Ελευσίνας ο Αρμόδιος Δρίκος: «Τα ναυπηγεία βρίσκουν την χαμένη τους αίγλη» Στα Ναυπηγεία Ελευσίνας ο Αρμόδιος Δρίκος: «Τα ναυπηγεία βρίσκουν την χαμένη τους αίγλη»
Τα ναυπηγεία Ελευσίνας επισκέφθηκε ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος Μάνδρας-Ειδυλλίας κ. Αρμόδιος Δρίκος προκειμένου να συναντήσει τον Πρόεδρο και Διευθύνων Σύμβουλο της ONEX Shipyards & Technologies Group κ. Πάνο... Στα Ναυπηγεία Ελευσίνας ο Αρμόδιος Δρίκος: «Τα ναυπηγεία βρίσκουν την χαμένη τους αίγλη»

Τα ναυπηγεία Ελευσίνας επισκέφθηκε ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος Μάνδρας-Ειδυλλίας κ. Αρμόδιος Δρίκος προκειμένου να συναντήσει τον Πρόεδρο και Διευθύνων Σύμβουλο της ONEX Shipyards & Technologies Group κ. Πάνο Ξενοκώστα. 



Στο πλαίσιο της θεσμικής αυτής επίσκεψης, οι δυο άντρες αντάλλαξαν απόψεις και συζήτησαν μεταξύ άλλων την  πρόσφατη επένδυση του Αμερικανικού ομίλου DFC, η οποία αφενός θα αναβαθμίσει τις υποδομές των ναυπηγείων και αφετέρου θα δημιουργήσει νέες θέσεις εργασίας συμβάλλοντας στην μείωση του ποσοστού  ανεργίας της ευρύτερης περιοχής. 

Η καλή διάθεση των δυο πλευρών επικράτησε στην συνάντηση δημιουργώντας καλούς οιωνούς για μελλοντική συνεργασία. 



Ο Α.Δρίκος δήλωσε: «Θέλω να συγχαρώ θερμά τον κ. Ξενοκώστα για τις προσπάθειες που έχει κάνει προκειμένου να υλοποιηθεί το όραμα του για να αποκτήσουν και πάλι τα ναυπηγεία την χαμένη τους αίγλη αλλά και να αναπτυχθούν προστατεύοντας παράλληλα το περιβάλλον. Τέτοιες ενέργειες μόνο θετικό αντίκρισμα μπορούν να προσφέρουν στην κοινωνία, στις τοπικές επιχειρήσεις αλλά και στους κατοίκους των όμορων Δήμων».

thriassio.gr

error: Content is protected !!