Ματσάρα στα Τρίκαλα, διπλό με ανατροπή η Σαλαμίνα με σούπερ Κοντογεώργη και Τάνκα Ματσάρα στα Τρίκαλα, διπλό με ανατροπή η Σαλαμίνα με σούπερ Κοντογεώργη και Τάνκα
Η Σαλαμίνα παραμένει στα υψηλά πατώματα του βαθμολογικού πίνακα μετά το σπουδαίο τρίποντο που πανηγύρισε στα Τρίκαλα απέναντι στην Υπεροχή, κλείνοντας ιδανικά τον πρώτο... Ματσάρα στα Τρίκαλα, διπλό με ανατροπή η Σαλαμίνα με σούπερ Κοντογεώργη και Τάνκα

Η Σαλαμίνα παραμένει στα υψηλά πατώματα του βαθμολογικού πίνακα μετά το σπουδαίο τρίποντο που πανηγύρισε στα Τρίκαλα απέναντι στην Υπεροχή, κλείνοντας ιδανικά τον πρώτο γύρο στη φετινή Stoiximan Futsal Super League. Οι νησιώτες έφτασαν τους 23 βαθμούς, ενώ οι νεοφώτιστοι Θεσσαλοί έμειναν στους τρεις και συνεχίζουν τη μάχη για την παραμονή.

Η Υπεροχή μπήκε εξαιρετικά στο ματς και προηγήθηκε με 2-0 έπειτα από 1’5 λεπτό αγώνα χάρη σε αυτογκόλ του Πασσαλή και γκολ του Χριστοδούλου. Ο Κοντογεώργης με υπέροχο δεξί σουτ μείωσε σε 2-1, αλλά ο Χριστοδούλου έκανε το 3-1 για τους γηπεδούχους που ήταν “φωτιά” στην επίθεση.

Ο Τάνκα μείωσε εκ νέου στο γκολ, ο Λάμπουρας έγραψε το 4-2, για να το γυρίσει σε 5-4 η Σαλαμίνα με δύο ακόμη γκολ του Κοντογεώργη και ένα του Χατζηφωτίου. Ο Χριστοδούλου πέτυχε το πέμπτο γκολ της Υπεροχής με φάουλ, αλλά ο Τάνκα και ο Κοντογεώργης που έκανε… καρέ σε ένα ημίχρονο διαμόρφωσαν το 7-5 του ημιχρόνου. Πολύ ωραίο παιχνίδι, πολλά γκολ, εναλλαγές στο σκορ, τα είχε όλα το 20λεπτο.

Στο β’ μέρος, ο Τάνκα έκανε χατ τρικ για το 8-6, με τον Τσαρέλα να μειώνει με πέναλτι δύο λεπτά πριν το φινάλε. Μέχρι τη λήξη του αγώνα δεν υπήρξε άλλο τέρμα και κάπως έτσι η Σαλαμίνα έφυγε με ένα πολύ σημαντικό τρίποντο, το οποίο την κρατάει ψηλά στη βαθμολογία και διατήρησε παράλληλα και την καλή ψυχολογία για τη συνέχεια. Πάλεψε η Υπεροχή, ήταν καλή η εικόνα της, αλλά δεν πήρε αποτέλεσμα.

error: Content is protected !!