Δολοφονία στη Σαλαμίνα: Συνελήφθη ο 71χρονος ύποπτος για γυναικοκτονία Δολοφονία στη Σαλαμίνα: Συνελήφθη ο 71χρονος ύποπτος για γυναικοκτονία
Η Αστυνομία κατάφερε να εντοπίσει και να συλλάβει τον 71χρονο σύντροφο της 43χρονης γυναίκας, η οποία βρέθηκε το πρωί νεκρή με τραύματα από πυροβόλο... Δολοφονία στη Σαλαμίνα: Συνελήφθη ο 71χρονος ύποπτος για γυναικοκτονία

Η Αστυνομία κατάφερε να εντοπίσει και να συλλάβει τον 71χρονο σύντροφο της 43χρονης γυναίκας, η οποία βρέθηκε το πρωί νεκρή με τραύματα από πυροβόλο όπλο μέσα στο σπίτι της στην Σαλαμίνα.

Όπως μετέδωσε ο Alpha, ο φερόμενος ως δράστης της δολοφονίας της 43χρονης μεταφέρεται στο Α.Τ της Σαλαμίνας.

Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, ο 71χρονος, θεωρείται αυτή τη στιγμή ως βασικός ύποπτος για το θάνατο της άτυχης γυναίκας, και είχε διαφύγει από την Σαλαμίνα -και μάλιστα σχεδόν αμέσως μετά το φονικό- χρησιμοποιώντας το όχημά της.

Μάλιστα, έχει πάρει μαζί του και το όπλο, με το οποίο φέρεται να έγινε το έγκλημα, καθώς οι αστυνομικοί δεν το έχουν βρει στον τόπο του εγκλήματος. Το βέβαιο είναι ότι για το όπλο δεν υπάρχει άδεια οπλοφορίας.

«Δεν μου είχε δώσει και την καλύτερη εντύπωση 0 71χρονος», λέει ο πρώην σύζυγος

Σε αυτή τη φράση ο πρώην σύζυγος του θύματος περικλείει τις κάκιστες εντυπώσεις που είχε αποκομίσει για τον 71χρονο σύντροφο και βασικό ύποπτο της δολοφονίας της 43χρονης γυναίκας στη Σαλαμίνα. Αξίζει δε να υπογραμμισθεί ότι ο 71χρονος παραμένει άφαντος με την αστυνομία να προσπαθεί να τον εντοπίσει.

«Ένα παιδάκι έχουμε, ένα παιδάκι στο φάσμα του αυτισμού, δεν μιλάει και τόσο καλά» είπε αρχικά ο πρώην σύζυγος της 43χρονης για να συμπληρώσει στη συνέχεια: «Είχαμε χωρίσει τέσσερα χρόνια τώρα και συζούσε με έναν άνθρωπο, εκεί στο σπίτι της. Εγώ πήγαινα και έπαιρνα το παιδί μου από το σπίτι».

«Τώρα, δύο φορές το πήρα από τη γιαγιά του. Δεν ξέρω αν την είχε απειλήσει, πού να ξέρω; Δεν ξέρω περισσότερα. Αυτό το έμαθα το πρωί και εκεί έχω μείνει. Εγώ το παιδί μου ήθελα να απομακρύνω και τα Σαββατοκύριακα το είχα μόνο εγώ. Από ό,τι ξέρω, ήταν οδηγός σε πούλμαν, βανάκι που έπαιρνε παιδάκια από το σχολείο. Εκεί τον γνώρισε η πρώην γυναίκα μου, γιατί πήγαινε το παιδάκι μας σε ένα σχολείο», τόνισε στη συνέχεια.

Σαλαμίνα: Το panic button και η αλλαγή σπιτιού δεν κατάφεραν να σώσουν το θύμα

Μετά την καταγγελία, οι αστυνομικοί πρότειναν στην 43χρονη να εγκαταστήσει την εφαρμογή panic button στο κινητό της και να την ενεργοποιήσει σε περίπτωση που βρεθεί ξανά σε κίνδυνο.

eleftherostypos.gr

error: Content is protected !!