Γιατί είναι έξαλλοι οι κάτοικοι και οι εργαζόμενοι στο Κέντρο Υγείας Σαλαμίνας; Γιατί είναι έξαλλοι οι κάτοικοι και οι εργαζόμενοι στο Κέντρο Υγείας Σαλαμίνας;
Εξαιρέθηκε από τις προσλήψεις Γενικών Γιατρών το Κέντρο Υγείας Σαλαμίνας Έξαλλοι είναι οι κάτοικοι και οι εργαζόμενοι στο Κέντρο Υγείας Σαλαμίνας με τους τοπικούς βουλευτές όλων των χρωμάτων,... Γιατί είναι έξαλλοι οι κάτοικοι και οι εργαζόμενοι στο Κέντρο Υγείας Σαλαμίνας;

Εξαιρέθηκε από τις προσλήψεις Γενικών Γιατρών το Κέντρο Υγείας Σαλαμίνας

Έξαλλοι είναι οι κάτοικοι και οι εργαζόμενοι στο Κέντρο Υγείας Σαλαμίνας με τους τοπικούς βουλευτές όλων των χρωμάτων, καθώς θεωρούν ότι εγκαταλείφθηκαν μετά τις εκλογές.

Η δυσαρέσκεια αυτή δεν είναι τυχαία καθώς προεκλογικά οι περισσότεροι υποψήφιοι βουλευτές είχαν δεσμευτεί ότι θα φρόντιζαν να διοριστούν γιατροί στο Κέντρο Υγείας Σαλαμίνας ώστε να καλυφθούν οι κάτοικοι του νησιού.

Όμως στην πρόσφατη προκήρυξη για προσλήψεις γιατρών από το υπουργείο Υγείας, το Κέντρο Υγείας του νησιού δεν συμπεριλήφθηκε για την πρόσληψη Γενικών Γιατρών που θεωρούνται απαραίτητοι για να «βγαίνουν» οι εφημερίες.
Διακρίσεις παντός τύπου…

healthreport.gr



error: Content is protected !!