«ΜΕ ΚΑΛΕΙ Η ΑΓΑΠΗ». – ΤΟ 36Ο ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΝΤΙΝΟΥ ΚΟΥΜΠΑΤΗ, ΜΟΛΙΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ «ΜΕ ΚΑΛΕΙ Η ΑΓΑΠΗ». – ΤΟ 36Ο ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΝΤΙΝΟΥ ΚΟΥΜΠΑΤΗ, ΜΟΛΙΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ
Γράφει ο Βιβλιόφιλος Αυτές τις ημέρες και με την έναρξη του Νέου Χρόνου, κυκλοφόρησε ένα ακόμη βιβλίο του Ντίνου Κουμπάτη, αυτήν την φορά σε... «ΜΕ ΚΑΛΕΙ Η ΑΓΑΠΗ». – ΤΟ 36Ο ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΝΤΙΝΟΥ ΚΟΥΜΠΑΤΗ, ΜΟΛΙΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ

Γράφει ο Βιβλιόφιλος

Αυτές τις ημέρες και με την έναρξη του Νέου Χρόνου, κυκλοφόρησε ένα ακόμη βιβλίο του Ντίνου Κουμπάτη, αυτήν την φορά σε πρώτη έκδοση στην αλβανική γλώσσα, από τον εκδοτικό οίκο «Best Seller».

Πρόκειται για το τριακοστό έκτο έργο του, το οποίο κυκλοφορεί σε βιβλίο, ανάμεσα σε δοκίμια, μυθιστορήματα, χρονογραφήματα, μελέτες, μονογραφίες, και άλλα, και δεν έχει εκδοθεί προηγουμένως στην Ελλάδα. Άλλα βιβλία του, τα οποία έχουν εκδοθεί στο εξωτερικό είναι «Το λάθος της αγάπης», στην Γαλλία, «Αλί Ποντρίμια, ιν μεμόριαμ» στο Κόσσοβο, «Στα όρια των Ωρών» στην Πολωνία, «Σαλαμίνα» και «Το λάθος της αγάπης» στην Ρουμανία, «Ιλιάνα, η ζωή μας τελειώνει στα τανκς» σε Αγγλία και Αλβανία, καθώς και η «Ωδή στην Ειρήνη», στον Καναδά.



Το νέο του, αυτό βιβλίο, φέρει τον τίτλο «Με καλεί η αγάπη», και είναι μία συλλογή ενενήντα τεσσάρων ποιημάτων σε μετάφραση Kostaq AT. Papa,  και εκδοτική επιμέλεια Enkeleda Latifi και Luljeta Nuraj – Koubati, εκ των οποίων η δεύτερη, έχει συνεργαστεί και στην μετάφραση.



Το βιβλίο χωρίζεται σε έξη μέρη, το δε τρίτο μέρος του περιλαμβάνει δέκα έξι ποιήματα του Ντίνου Κουμπάτη, τα οποία έχουν γραφεί κατά διάφορα χρονικά διαστήματα στην Σαλαμίνα, κατ’  επιλογήν του εκδότη. 

error: Content is protected !!