ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΕΝΩΣΗΣ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΕΝΩΣΗΣ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ
Την Κυριακή 21 Ιανουαρίου, η Ένωση Τριτέκνων Σαλαμίνας έκοψε την καθιερωμένη βασιλόπιτα του Συλλόγου στην αίθουσα εκδηλώσεων της Κοινότητας Αμπελακίου, ανάμεσα σε πλήθος μελών... ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΕΝΩΣΗΣ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ

Την Κυριακή 21 Ιανουαρίου, η Ένωση Τριτέκνων Σαλαμίνας έκοψε την καθιερωμένη βασιλόπιτα του Συλλόγου στην αίθουσα εκδηλώσεων της Κοινότητας Αμπελακίου, ανάμεσα σε πλήθος μελών και φίλων που παρευρέθηκαν και τίμησαν την εκδήλωση με την παρουσία τους.

Η Πρόεδρος καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους και ευχήθηκε καλή χρονιά με την ελπίδα ότι ο νέος χρόνος θα είναι καλύτερος από τον περσινό, με περισσότερες χαρές και όμορφες στιγμές, δημιουργικός, αποτελεσματικός ως προς τους στόχους όλων και με υγεία τόσο σωματική όσο και ψυχική για όλους.

Επίσης ευχαρίστησε την Δημοτική Αρχή και την Πρόεδρο της Κοινότητας Αμπελακίου για την άψογη συνεργασία όλων των χρόνων, την αμερόληπτη στήριξη και αλληλεγγύη.

Στη συνέχεια απηύθυναν έναν σύντομο χαιρετισμό πρώτος εκ μέρους του Δημάρχου ως Αναπληρωτής Δημάρχου ο Αντιδήμαρχος Νίκος Κόγιας, ο Βουλευτής Β’ Πειραιά Ν.Δ. Γιώργος Βρεττάκος και τέλος η Πρόεδρος της Κοινότητας Αμπελακίου Σταυρούλα Μαγιάτη.

Ευχές αντάλλαξε με τους παρευρισκόμενους και ο Βουλευτής Β’ Πειραιά Ν.Δ. Δημήτρης Μαρκόπουλος ο οποίος ανάμεσα στις πολλές υποχρεώσεις του μας τίμησε προσωπικά, έστω και για λίγο με την παρουσία του.

Επίσης η Πρόεδρος της Ένωσης Τριτέκνων λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων μετέφερε τον χαιρετισμό για καλή χρονιά της Βουλευτή Β’ Πειραιά ΣΥΡΙΖΑ Νίνας Κασιμάτη.

Την βασιλόπιτα ευλόγησε ο Πάτερ Αρσένιος.

Οι δύο τυχεροί των φλουριών για το 2024 ήταν ο Κοινοτικός Σύμβουλος Αμπελακίων Παντελής Τοψιδέλης και ο σύζυγος της Προέδρου της Ένωσης Τριτέκνων Παντελής Γκιζόπουλος.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους:

ο Αναπληρωτής Δημάρχου και Αντιδήμαρχος Νίκος Κόγιας, ο Βουλευτής Ν.Δ. Δημήτρης Μαρκόπουλος, ο Βουλευτής Ν.Δ. Γιώργος Βρεττάκος, η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Σοφία Λαλούση Καρνέση, ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού Ηλίας Παπασάββας, ο Αντιδήμαρχος Δημοτικής Ενότητας Αμπελακίου Στέλιος Γκίνης, η Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος Εποπτείας ΚΑΠΗ Βιβή Αγαπίου Φαρμακόρη, η Δημοτική Σύμβουλος Σόνια Μιχάλαρου, ο Δημοτικός Σύμβουλος Γιάννης Σκιαθίτης, ο Δημοτικός Σύμβουλος Μάνος Δερτούζος, ο Δημοτικός Σύμβουλος Στέλιος Ραπτόπουλος, η Δημοτική Σύμβουλος Αγγελική Φουρίκη Μαρούδη, η Δημοτική Σύμβουλος Υβόνη Αραβανή, η Πρόεδρος Κοινότητας Αμπελακίου Σταυρούλα Μαγιάτη, ο Πρόεδρος Κοινότητας Σαλαμίνας Αναστάσιος Παπανικολάου, οι Κοινοτικοί Σύμβουλοι Αμπελακίου Αλεξάνδρα Διακοπούλου και Παντελής Τοψιδέλης, η Κοινοτική Σύμβουλος Σεληνίων Μαρία Στιβακτάκη, οι Κοινοτικοί Σύμβουλοι Αιαντείου Χαράλαμπος Γαβριήλ, Βασίλης Πούτος και Καίτη Μπούνταλη Παυλίδη, οι Κοινοτικοί Σύμβουλοι Σαλαμίνας Κάτια Νάννου, Λίτσα Στοκάκου Δρακουλάκου, Κατερίνα Κιαμίλη και Ελένη Σοφρά, ο Πρόεδρος του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Γιώργος Κατοπόδης, ο Πρόεδρος Συλλόγου Αγίας Παρασκευής Δημήτρανι Κώστας Χατζησταματίου, οι εκπρόσωποι έντυπου και ηλεκτρονικού Τύπου Κώστας Σεβαστιάδης, Φωνή της Σαλαμίνας Νίκος Γιαννόπουλος και Εφημερίδα Ανατροπές Μάριος Θεοχάρης.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στα μέλη και τους φίλους που μας τίμησαν με την παρουσία τους.

error: Content is protected !!