Η πρωτοβουλία της “ΦΩΝΗΣ” για διαφάνεια σκόνταψε στη “θεσμικότητα” Η πρωτοβουλία της “ΦΩΝΗΣ” για διαφάνεια σκόνταψε στη “θεσμικότητα”
Η πρωτοβουλία της “ΦΩΝΗΣ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ” για την απευθείας μετάδοση των δημοτικών επιτροπών σκόνταψε στην “θεσμικότητα” του Δημάρχου, ο οποίος ζήτησε για την απευθείας... Η πρωτοβουλία της “ΦΩΝΗΣ” για διαφάνεια σκόνταψε στη “θεσμικότητα”

Η πρωτοβουλία της “ΦΩΝΗΣ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ” για την απευθείας μετάδοση των δημοτικών επιτροπών σκόνταψε στην “θεσμικότητα” του Δημάρχου, ο οποίος ζήτησε για την απευθείας μετάδοση τη κατάθεση αιτήματος προς τη δημοτική επιτροπή και όχι απλής ενημέρωσης όπως είχαμε.

Θεωρούμε ότι κάτι τέτοιο μόνο ως υπεκφυγή μπορεί να θεωρηθεί , αλλά εμείς σεβόμενοι πραγματικά τους Θεσμούς θα προχωρήσουμε στην κατάθεση του αιτήματος που μας ζητήθηκε. Πιστεύουμε πάντως ότι ένας Δήμος και ένας δήμαρχος που πιστεύουν πραγματικά στη διαφάνεια θα είχε προχωρήσει άμεσα και από μόνος του στην απευθείας μετάδοση των δημοτικών επιτροπών και ευελπιστούμε να το κάνει αρχής γενομένης από την ερχόμενη δημοτική επιτροπή.

Νίκος Φ. Γιαννόπουλος

Υ.Γ Αλήθεια βάση ποιας διάταξης ή κανονισμού η δημόσια συνεδρίαση της δημοτικής επιτροπής δεν μπορεί να μεταδοθεί; Το Υπουργείο Εσωτερικών τι λέει; Σύντομα θα μάθουμε…

error: Content is protected !!