Βάσω Μπόγρη: Καμία απάντηση για τα άδεια ταμεία του Δήμου μας και την κατάσχεση. Βάσω Μπόγρη: Καμία απάντηση για τα άδεια ταμεία του Δήμου μας και την κατάσχεση.
Δυστυχώς δεν πήραμε καμία πειστική απάντηση για τα κατασχεμένα ταμεία του Δήμου μας. Δυστυχώς το ποσό κατάσχεσης των οφειλών προς τον μελετητή της επέκτασης... Βάσω Μπόγρη: Καμία απάντηση για τα άδεια ταμεία του Δήμου μας και την κατάσχεση.

Δυστυχώς δεν πήραμε καμία πειστική απάντηση για τα κατασχεμένα ταμεία του Δήμου μας.

Δυστυχώς το ποσό κατάσχεσης των οφειλών προς τον μελετητή της επέκτασης του σχεδίου πόλης, μαζί με τους τόκους και τα δικαστικά έξοδα ξεπερνά τις 900.000 ευρώ.

Δυστυχώς δεν πήραμε καμία απάντηση στο ερώτημα γιατί ο Δήμος δεν παρέστη στο δικαστήριο για να μπορέσει κατόπιν συμβιβασμού να μειώσει το ποσό κατά 230.000 ευρώ (τα έξοδα τόκων).

Δυστυχώς οι δημότες μας και αυτήν την φορά θα καλεστούν να πληρώσουν μέσω των δημοτικών τελών τις ολιγωρίες και την αδιαφορία της Δημοτικής Αρχής .

Αντί να πάρουμε απαντήσεις για τα άδεια κυριολεκτικά πλέον ταμεία του Δήμου, βιώσαμε τα συνηθισμένα πλέον ειρωνικά σχόλια του Δημάρχου .

Στην νέα του πενταετία όμως ο Δήμαρχος ως απόλυτος άρχοντας αποφάσισε να κλείσει δομές που στηρίζουν και φροντίζουν καθημερινά συμπολίτες μας για να εξοικονομήσει χρήματα για την στρατιά των συμβούλων του .

Δυστυχώς μέρα με την μέρα επιβεβαιωνόμαστε για ό,τι είπαμε προεκλογικά .

Είμαστε εδώ να προασπιζόμαστε καθημερινά τα συμφέροντα των δημοτών και να ζητούμε απαντήσεις για το καλό και την προκοπή του τόπου μας.

Βάσω Θεοδωρακοπούλου-Μπόγρη

error: Content is protected !!