Λάθος των υπαλλήλων ή νέα ήθη; Λάθος των υπαλλήλων ή νέα ήθη;
Αφορμή να ψάξουμε στη Διαύγεια, αποτέλεσαν κάποια σχόλια που υπέπεσαν στην αντίληψή μας στο αγαπημένο των απανταχού παρατρεχάμενων της δημοτικής αρχής “φατσοβιβλίο”. Κάποιος από... Λάθος των υπαλλήλων ή νέα ήθη;

Αφορμή να ψάξουμε στη Διαύγεια, αποτέλεσαν κάποια σχόλια που υπέπεσαν στην αντίληψή μας στο αγαπημένο των απανταχού παρατρεχάμενων της δημοτικής αρχής “φατσοβιβλίο”. Κάποιος από αυτούς τους απανταχού “σχολιαστές” προσπάθησε εντέχνως πλην όμως σαφώς να αφήσει αιωρούμενες αμφιβολίες για το ποιοι ψήφισαν υπέρ της αύξησης των δημοτικών τελών. Και αλήθεια η διαύγεια για την συγκεκριμένη απόφαση της Δημοτικής Επιτροπής δεν αναφέρει καν τις αρνητικές ψήφους της κας Μπόγρη και της κας Μιχάλαρου ούτε την πρότασή τους για περικοπή των δαπανών ώστε να μην αυξηθούν τα δημοτικά τέλη.

Πρόκειται άραγε για λάθος των υπαλλήλων του δήμου ή για νέα ήθη που προσπαθούν να “αλλοιώσουν” εντέχνως τα ψηφίσματα;

Ακόμα ένα λάθος αλιεύσαμε στο κανάλι του δήμου που σαν ώρα του Δ.Σ αναφέρει ναι μεν τις 9 το πρωί αλλά έχει προγραμματιστεί για τις 9 το βράδυ. Ακόμα ένα μικρό ανεπαίσθητο “λάθος”. Πολλά όμως τα “λάθη” τα οποία και μας θυμίζουν το γνωστό “Σύμπτωση επαναλαμβανόμενη παύει να είναι σύμπτωση”.

Ειδικά δε, όταν συνεχίζοντας το ψάξιμο παρατηρήσαμε επίσης, ότι πουθενά στην απόφαση ορισμού των μελών του Σ.Τ.Ο δεν αναφέρεται η Δημοτική Σύμβουλος της μείζονος μειοψηφίας κα Υβόνη Αραβανή γνωστή για τις ενέργειες της για τη καλυτέρευση των συνθηκών στο πυροσβεστικό κλιμάκιο Σαλαμίνας και τη διόρθωση επισφαλών καταστάσεων. Τι συμβαίνει τελικά; Πολλά τα λάθη ή έχουμε νέα ήθη; Σίγουρα ο νέος Γεν. Γραμματέας έχει πολλά να διορθώσει, αν φυσικά θέλει.

Νικόλας ο ψαράς

και για την αντιγραφή

Νίκος Φ. Γιαννόπουλος

error: Content is protected !!