Αβοήθητη στο έλεος του Θεού; – Συγκλονιστικό ρεπορτάζ της κ. Άννης Μακρή στον Αγ. Γεώργιο. Αβοήθητη στο έλεος του Θεού; – Συγκλονιστικό ρεπορτάζ της κ. Άννης Μακρή στον Αγ. Γεώργιο.
Η κα. Ψάλτη Κυριακούλα είναι κάτοικος της Σαλαμίνας στη περιοχή του Αγίου Γεωργίου. Είναι 80 χρόνων και μετά από πολλαπλά χειρουργεία βρίσκεται κατάκοιτη στην... Αβοήθητη στο έλεος του Θεού; – Συγκλονιστικό ρεπορτάζ της κ. Άννης Μακρή στον Αγ. Γεώργιο.

Η κα. Ψάλτη Κυριακούλα είναι κάτοικος της Σαλαμίνας στη περιοχή του Αγίου Γεωργίου. Είναι 80 χρόνων και μετά από πολλαπλά χειρουργεία βρίσκεται κατάκοιτη στην οικία της.

Δυστυχώς λόγω της συσσώρευσης ομβρίων επί της Οδού Ευαγγελιστρίας, στη οποία διαμένει, το ΕΚΑΒ δυσκολεύεται τόσο στη διακομιδή της στο Νοσοκομείο όσο και για την επιστροφή της στο σπίτι.

Ο άντρας της ο κος. Μιχάλης Καρακατσάνης, Πρόεδρος του Συλλόγου του Αγίου Γεωργίου έχει αναφέρει το συγκεκριμένο πρόβλημα όπως και άλλα προβλήματα της περιοχής στο Δήμαρχο Σαλαμίνας κ. Γιώργο Παναγόπουλο από το 2019 όσο και τα έτη 2021,2022,2023 , κατά τις επισκέψεις του Δημάρχου Σαλαμίνας στη περιοχή.

Ο Δήμαρχος κατά τις επισκέψεις του στην περιοχή , από όσο αναφέρει ο κ. Καρακατσάνης έδινε εντολή κάθε φορά στους υπεύθυνους του Δήμοι Σαλαμίνας και κυρίως στο κ. Νίκο Κόγια για την επίλυση του προβλήματος όμως μέχρι σήμερα δεν έχει γίνει κάτι έστω απαραίτητο μέχρι να γίνει η απαραίτητη μελέτη.

Ωστόσο, ενώ έχουμε ένα τόσο σοβαρό περιστατικό επί της οδού Ευαγγελιστρίας, ο Δήμος Σαλαμίνας προεκλογικά κάνει μελέτη σε και πραγματοποιεί ένα έργο στην οδό Υψηλάντου της ίδιας περιοχής χωρίς αυτή να έχει πρόβλημα από ότι μας αναφέρει η Αντιπρόεδρος του Συλλόγου κα. Γωγώ Φιλιανού.

Ρεπορτάζ Άννη Μακρή,

Δείτε το σχετικό βίντεο:

error: Content is protected !!