Διακόπηκε λόγω επεισοδίων το Παναθηναϊκός – Σαλαμίνα στο Μετς Διακόπηκε λόγω επεισοδίων το Παναθηναϊκός – Σαλαμίνα στο Μετς
Δυστυχώς δεν έκλεισε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο η 20η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Stoiximan Futsal Super League, καθώς ο αγώνας ανάμεσα στον Παναθηναϊκό... Διακόπηκε λόγω επεισοδίων το Παναθηναϊκός – Σαλαμίνα στο Μετς

Δυστυχώς δεν έκλεισε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο η 20η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Stoiximan Futsal Super League, καθώς ο αγώνας ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και την Σαλαμίνα στο κλειστό του Μετς διακόπηκε οριστικά και ενώ το σκορ μέχρι εκείνη τη στιγμή ήταν 3-0 για τους γηπεδούχους.

Βέβαια, όταν έχουν γίνει άσχημα σκηνικά στο γήπεδο και παίκτης διακομίστηκε με το ΕΚΑΒ, το τελευταίο που έχει σημασία είναι τα γκολ, οι νίκες και οι βαθμοί. Τέτοια σκηνικά είναι ξένα στη σάλα και θα πρέπει να τα καταδικάσει όλο το υγιές κομμάτι που αγαπάει και υπηρετεί το άθλημα από κάθε πόστο.

Η τύχη του αγώνα που δεν ολοκληρώθηκε ποτέ, θα κριθεί από τα αρμόδια δικαιοδοτικά όργανα με βάση τα όσα θα αναφέρει αναλυτικά το φύλλο αγώνα, αλλά και η ιατρική γνωμάτευση.

Όλα ξεκίνησαν από μια φάση προς το τέλος όταν οι φιλοξενούμενοι ζήτησαν φάουλ, ενώ στη συνέχεια κέρδισαν ένα οι πράσινοι. Όπως καταγγέλλουν οι νησιώτες, εκείνη τη στιγμή έπεσε μπουκάλι από την κερκίδα και αμέσως η ομάδα της Σαλαμίνας αποφάσισε να αποχωρήσει από τον αγωνιστικό χώρο.

Ακολούθως, ένας αναπτήρας που εκσφενδονίστηκε από οπαδό, βρήκε τον Βαγγέλη Πασσαλή στο δεξί αυτί και χρειάστηκε μάλιστα να μεταφερθεί αργότερα σε εφημερεύον νοσοκομείο, διότι η κλινική του εικόνα ήταν τέτοια που δεν του επέτρεπε να παραμείνει περαιτέρω στο γήπεδο. Μεταξύ άλλων, έπαθε κρίση πανικού, ενώ είχε και έντονη κεφαλαλγία.

Το Futsalhellas έχει στην κατοχή του και την πλήρη γνωμάτευση της γιατρού του αγώνα ως αποδεικτικό στοιχείο για το τι συνέβη με τον ποδοσφαιριστή της Σαλαμίνας, στον οποίο ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση.

Οι άνθρωποι της Σαλαμίνας μιλούν επίσης και για τραμπουκισμούς από μερίδα οπαδών. Μάλιστα, θα υπάρξει και επίσημη τοποθέτηση από την πλευρά της ομάδας για όσα έλαβαν χώρα στο Μετς.

Aπό τη μεριά του Παναθηναϊκού για τα συμβάντα που οδήγησαν στην οριστική διακοπή, ανέφεραν στην ανασκόπηση του αγώνα: “Ενάμιση λεπτό πριν τη λήξη της αναμέτρησης αθλητής των φιλοξενούμενων επιτέθηκε στον διαιτητή προσπαθούσε να τον κουτουλήσει και τον έβριζε. Μετά έβριζε την κερκίδα και τελικά οι φιλοξενούμενοι αποφάσισαν να αποχωρήσουν και τις επόμενες ημέρες θα γίνει  γνωστή η τύχη του αγώνα”.

Πλέον, η… μπάλα περνάει στα πόδια των αρμοδίων που βάσει των σχετικών άρθρων του ΚΑΠ με βάση τις αναφορές του φύλλο αγώνα, θα επιβάλλουν και τις αντίστοιχες ποινές.

www.futsalhellas.com

error: Content is protected !!