Κυκλοφορεί η “ΦΩΝΗ” για το 2ο Δεκ/ρο Ιανουαρίου-Δείτε το εξώφυλλο και διαβάστε το editorial Κυκλοφορεί η “ΦΩΝΗ” για το 2ο Δεκ/ρο Ιανουαρίου-Δείτε το εξώφυλλο και διαβάστε το editorial
Πέρασε ο πρώτος μήνας της νέας διοίκησης Παναγόπουλου και δυστυχώς τα δείγματα δεν είναι καλά και μας προβληματίζουν ιδιαίτερα για τη συνέχεια. Η αλαζονεία... Κυκλοφορεί η “ΦΩΝΗ” για το 2ο Δεκ/ρο Ιανουαρίου-Δείτε το εξώφυλλο και διαβάστε το editorial

Πέρασε ο πρώτος μήνας της νέας διοίκησης Παναγόπουλου και δυστυχώς τα δείγματα δεν είναι καλά και μας προβληματίζουν ιδιαίτερα για τη συνέχεια.

Η αλαζονεία του δημάρχου φαίνεται ενισχυμένη σε αντίθεση με τα λεγόμενά του στην ορκωμοσία της δημοτικής αρχής, αλλά αυτό ήταν κάτι αναμενόμενο αφού άλλα μας έχει συνηθίσει να λέει και άλλα να κάνει. 

Αυτό που δεν ήταν αναμενόμενο όμως ήταν η κατάσχεση που έγινε από φανερή αμέλεια του στα χρήματα του Δήμου από εργολάβο. Μπορεί να προβάλλει δικαιολογίες για την αύξηση των τελών που μας φέρνουν σε επίπεδα Ψυχικού και Εκάλης αλλά για την κατάσχεση και τους τόκους που αδίκως χρεωθήκαμε σφυρίζει αδιάφορα.

Το έλλειμμα του Δήμου πάντως στα ανταποδοτικά καλύφθηκε από τη τσέπη κατοίκων και επαγγελματιών και το υπόλοιπο από τα ποσά των ΚΑΠ και ΣΑΤΑ που προορίζονται για έργα.

Για του χρόνου βλέπουμε.

Ετοιμάζεται δε να στείλει και κατασχετήρια στους οφειλέτες του δήμου, τα οποία ας ελπίσουμε να μην είναι επιλεκτικά.

Αν και οι “διώξεις” προς κάθε αντίθετη φωνή τείνουν να γίνουν καθεστώς. Το κλείσιμο του Κοινωνικού Ιατρείου-Φαρμακείου άφησε πίσω του πολλά ερωτηματικά αλλά και αγανάκτηση. Ακούγεται δε έντονα πως και η περίεργη καταγγελία εναντίον του ΝΟΒΣ είναι και αυτή κατευθυνόμενη. 

Μέσα σε αυτό το άσχημο τοπίο στα δημοτικά μας πράγματα, η σοβαρότητα της μείζονος αντιπολίτευσης αλλά και της ελάσσονος δείχνει σαν όαση στην έρημο και φαντάζει σαν μοναδική ελπίδα τα πράγματα να μην παρεκτραπούν σε σημείο που να μην μαζεύονται.

   

error: Content is protected !!