ΑΝΑΒΡΑΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΑΝΑΒΡΑΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ
του Ντίνου Κουμπάτη Παρά τις φιλότιμες προσπάθειες του κυρίου Πρωθυπουργού να εξομαλύνει τις σχέσεις με τους Αγρότες και τους φοιτητές, αυτές βαίνουν όλο και... ΑΝΑΒΡΑΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ

του Ντίνου Κουμπάτη

Παρά τις φιλότιμες προσπάθειες του κυρίου Πρωθυπουργού να εξομαλύνει τις σχέσεις με τους Αγρότες και τους φοιτητές, αυτές βαίνουν όλο και πιο τεταμένες.

               Μέχρι «και φωτιές ανάβουνε στους απάνω δρόμους», όπως έλεγαν και οι στίχοι του Λευτέρη Παπαδόπουλου, εχθές οι φοιτητές, και προπηλακίστηκαν και υποσχέθηκαν για ακόμη μία φορά να μην οπισθοχωρήσουν αποποιούμενοι τα αιτήματά τους.

               Στο ίδιο μήκος κύματος και οι αγρότες που ναι με έλαβαν «πράσινο φως» για συνάντησή τους με τον Πρωθυπουργό, πλην όμως επιμένουν να διεκδικούν τα πάντα, και όχι μέρος αυτών, όπως υπόσχεται η Κυβέρνηση.

Όμως, δεν είναι οι μόνοι που αναστατώνουν την Κυβέρνηση και την χώρα με τα αιτήματά τους, καθώς και οι υγειονομικοί, και οι δημόσιοι υπάλληλοι, και οι συνταξιούχοι, και οι φορολογούμενοι, και οι δικηγόροι, και οι μελισσοκόμοι, αλλά και οι ανθοπώλες, και μάλιστα εν όψει Αγίου Βαλεντίνου.

Αυτά στο εσωτερικό της χώρας, γιατί και από «έξω» έρχονται πυρά. Μετά δε, τα εύσημα, τα οποία κατέθεσαν ξένοι οικονομικοί οίκοι και διεθνείς εφημερίδες, η Ολομέλεια της Ευρωπαϊκής Ένωσης, , με λίγες μόνον αποχές, κρίνει πως η Ελλάδα μάλλον έχει πρόβλημα ως Κράτος. Το οποίο στηρίζει σθεναρά το δίκαιο του πολίτη.

Εύχομαι να έχουν άδικο

error: Content is protected !!