Μια επιτυχημένη κυρία της αυτοδιοίκησης στο ΥΝΑ Μια επιτυχημένη κυρία της αυτοδιοίκησης στο ΥΝΑ
Τη θέση στο ιδιαίτερο γραφείο του Γενικού Γραμματέα του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, κου Ευάγγελου Κυριαζοπούλου, ανέλαβε μία από τις πιο πετυχημένες παρουσίες... Μια επιτυχημένη κυρία της αυτοδιοίκησης στο ΥΝΑ

Τη θέση στο ιδιαίτερο γραφείο του Γενικού Γραμματέα του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, κου Ευάγγελου Κυριαζοπούλου, ανέλαβε μία από τις πιο πετυχημένες παρουσίες , στον τομέα της.

Η κα Βασιλική Μπόγρη Θεοδωρακοπούλου, η μέχρι πρότινος Αντιπεριφερειάρχης Νήσων, όπου η θητεία της μέσα από  πλούσια έργα στα νησιά του Αργοσαρωνικού, χαρακτηρίστηκε, όχι μόνο για την αποτελεσματικότητα της αλλά πάνω απ’ όλα για τον άμεμπτο τρόπο που υπηρέτησε αφήνοντας στην Αντιπεριφέρεια Νήσων, το θετικό αποτύπωμα μίας σπουδαίας πολιτικού.

Άλλωστε δεν είναι τυχαίο το εξαιρετικό ποσοστό που κατάφερε στις τελευταίες αυτοδιοικητικές εκλογές, όπου για πρώτη φορά έθεσε υποψηφιότητα για  Δήμαρχος, στην γενέτειρα της, το νησί της Σαλαμίνας. Σήμερα ως επικεφαλής της Μείζονος Αντιπολίτευσης, το μόνο που μπορεί να περιμένει κανείς από την κα Θεοδωρακοπούλου, ότι θα υπηρετήσει θέτοντας τις γνώσεις της και την μεγάλη εμπειρία της, πάντα με διάθεση για προσφορά διαρκώς και εμπράκτως, όπως έχει αποδείξει η πορεία της, ανεβάζοντας πολλά σκαλοπάτια τον θεσμό που της ανατέθηκε.

https://portcity.gr/

error: Content is protected !!