Άλλη μια ανάρτηση για ένα κατά συνθήκη “έργο” Άλλη μια ανάρτηση για ένα κατά συνθήκη “έργο”
Άλλη μια καταπληκτική ανάρτηση στα κοινωνικά δίκτυα (που αλλού;) έπεσε στην αντίληψή μας , γραμμένη από την ίδια γραφίδα πολιτικού μάρκετινγκ που έχει αναλάβει... Άλλη μια ανάρτηση για ένα κατά συνθήκη “έργο”

Άλλη μια καταπληκτική ανάρτηση στα κοινωνικά δίκτυα (που αλλού;) έπεσε στην αντίληψή μας , γραμμένη από την ίδια γραφίδα πολιτικού μάρκετινγκ που έχει αναλάβει να κομπορρημονεί για το παραμικρό έργο που γίνεται σε αυτό τον τόπο.

Ας τη δούμε:

ΝΕΑ ΣΤΕΓΑΣΤΡΑ τοποθετήθηκαν απο τον Δήμο Σαλαμίνας για την αναβάθμισή στάσεων λεωφορείων και την καλύτερη εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού.

Η επιλογή των στάσεων και του τύπου των στεγάστρων ( Α, Β, Γ) έγινε μετά από μελέτη της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου μας, ανάλογα με το πλάτος του πεζοδρομίου στο οποίο τοποθετήθηκαν.

ΜΕ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΕΡΓΩΝ ΠΑΜΕ ΤΗΝ ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΨΗΛΑ!! ”

Και… αρχίζουμε.

Πάμε στην « με συνέπεια λόγων και έργων πάμε την Σαλαμίνας μας ακόμα πιο ψηλά». Εκτός από την περίπτωση όπου κάποιος κοιμάται ανάποδα σαν τις νυχτερίδες, τα τελευταία γεγονότα και προβλήματα που έχουμε δει σε αυτό το νησί μόνο «ψήλωμα» δεν είναι.

Αλλά δεν θα είμαστε μηδενιστές. Γίνονται έργα. Και γίνονται έργα που έπρεπε να έχουν γίνει εδώ και καιρό και όχι με ρυθμούς χελώνας και μάλιστα χωλής. Για τις στάσεις των ΚΤΕΛ, που μόνο κατά παρέκκλιση της έννοιας θα τις αποκαλούσε κάποιος «έργο», δεν είναι αναγκαία μια θριαμβευτική ανάρτηση, που μετατράπηκε από κάποιους σε ανακοίνωση, στην οποία μας πληροφορούν ότι η Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου εκπόνησε μια μελέτη για τον τύπο των στεγάστρων ανάλογα με το πλάτος του πεζοδρομίου, γιατί… πώς αλλιώς μπορούσε να γίνει;; Θα πληρώναμε μελετητικό γραφείο ακόμα και γι’αυτό;;; Τα δε στέγαστρα δεν είναι κάτι το μοναδικό ούτε από εμφάνιση ούτε από κατασκευή: είναι τα ίδια που βλέπει κανείς στο Πέραμα, στο Κερατσίνι, στην Νίκαια, στον Κορυδαλλό! Ακριβώς τα ίδια, με ότι αυτό και αν μπορεί να σημαίνει. Επίσης το ότι χρειάστηκαν κοντά στα 3 χρόνια από τη “μελέτη” των τεχνικών υπηρεσιών για την πραγματοποίηση της συγκεκριμένης παρέμβασης που χρηματοδοτήθηκε από το “ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ” σίγουρα δεν αποτελεί τιμή για τον πολιτικό επόπτη της τεχνικής Υπηρεσίας ώστε να περηφανεύεται.

Οι αναρτήσεις με αυτό το στυλ μπορεί να είναι ανούσιες, είναι όμως διασκεδαστικές. Έτσι όπως είναι τα πράγματα, περιμένουμε και ανάρτηση για την πρωτοποριακή, «για πρώτη φορά» χρήση του καζανακίου της τουαλέτας! Στα πέντε χρόνια που θα κρατήσει αυτό το όνειρο (αν και «άλλαι μεν βουλαί ανθρώπων άλλα δε θεός κελεύει»), θα διασκεδάσουμε αρκετά…,

Νικόλας ο Ψαράς

και για την αντιγαφή

Νίκος Γιαννόπουλος

ΥΓ1 “Ψάχνοντας για την μελέτη Π6/2021 της Τεχνικής Υπηρεσίας, πέσαμε σε πολλά… Αν και θα επανέλθουμε με ιδιαίτερο άρθρο για αυτά τα στέγαστρα, μια απορία μας γεννήθηκε: όταν τα έχεις κάνει (βάλτε εσείς ότι θέλετε), πόσο θράσος απαιτείται για να κάνεις θριαμβευτικές αναρτήσεις;”

ΥΓ 2 Προς αντιγραφείς: Η ανάρτηση δεν είναι ανακοίνωση

error: Content is protected !!