Τα λύματα ξανά στους δρόμους και τη θάλασσα της Σαλαμίνας Τα λύματα ξανά στους δρόμους και τη θάλασσα της Σαλαμίνας
Τα λύματα ξανά στους δρόμους, μόλις λίγα εικοσιτετράωρα από την τελευταία φορά, έξω από την εκκλησία του Αγίου Μηνά. Η Σαλαμίνα, της ντροπής των... Τα λύματα ξανά στους δρόμους και τη θάλασσα της Σαλαμίνας

Τα λύματα ξανά στους δρόμους, μόλις λίγα εικοσιτετράωρα από την τελευταία φορά, έξω από την εκκλησία του Αγίου Μηνά.

Η Σαλαμίνα, της ντροπής των Σαλαμινομάχων, με τις “αυτοσχέδιες” χωματερές παντού, με τόνους θαμμένου καρκίνου από αμίαντο, με “εγκλωβισμένους” πολίτες ελλείψει δρόμων, με τα βοθρολύματα σε δρόμους και θάλασσα.

Πάνω από ενάμιση χρόνο, απ’ την καταστροφική πυρκαγιά στο αντλιοστάσιο και την χρηματοδότηση που “εξασφαλίσατε” για την επισκευή του και η δημόσια υγεία είναι ακόμη σε κίνδυνο, καθώς και η μόλυνση της θάλασσας όπου από τους δρόμους, μέσω των αγωγών ομβρίων υδάτων μεταφέρονται τα λύματα.

Δεν γνωρίζουμε σε ποιόν θα ρίξετε την ευθύνη κι αυτή τη φορά. Στον “κακό” πολίτη, στην αντιπολίτευση, στην.. ΕΥΔΑΠ ή σε όποιον άλλο σας εξυπηρετεί κύριοι της διοίκησης Παναγόπουλου, προκειμένου κάθε φορά να αποποιηθείτε των ευθυνών σας. 

Περί ευθύνης λοιπόν, σύντομα θα επανέλθω με ανάλυση και φωτογραφικό υλικό, του “επισκευασμένου” αντλιοστασίου, όσο κι αν κάποιοι αιρετοί δεν επιθυμούν την δημοσίευση των φωτογραφιών. ,

Η Σαλαμίνα, όπως και το αντλιοστάσιο, ανήκουν στους δημότες της και οφείλουμε να τους ενημερώνουμε διαρκώς και αδιαλείπτως για ότι τους ανήκει.

Μην ξεχνάμε ότι ο “κακός” πολίτης είναι ο ανενημέρωτος πολίτης, όπου κάποιοι πρώτα τον δημιουργούν για άλλοθι της δικής τους ανεπάρκειας. 

Αραβανή Υβόνη

Δημοτική Σύμβουλος Σαλαμίνας

error: Content is protected !!