ΨΕΥΔΗΣ ΚΑΙ ΑΝΥΠΟΣΤΑΤΗ Η ΑΝΕΞΑΡΤΟΠΟΙΗΣΗ ΜΟΥ ΨΕΥΔΗΣ ΚΑΙ ΑΝΥΠΟΣΤΑΤΗ Η ΑΝΕΞΑΡΤΟΠΟΙΗΣΗ ΜΟΥ
Παρακαλώ να επανορθώσετε τα όσα ψευδώς και συκοφαντικά αναφέρονται στο δημοσίευμα της διαδικτυακής εφημερίδας salamina press, την 21/02/2024 ανυπόγραφο άρθρο, δημοσιεύοντας την παρακάτω δήλωση... ΨΕΥΔΗΣ ΚΑΙ ΑΝΥΠΟΣΤΑΤΗ Η ΑΝΕΞΑΡΤΟΠΟΙΗΣΗ ΜΟΥ

Παρακαλώ να επανορθώσετε τα όσα ψευδώς και συκοφαντικά αναφέρονται στο δημοσίευμα της διαδικτυακής εφημερίδας salamina press, την 21/02/2024 ανυπόγραφο άρθρο, δημοσιεύοντας την παρακάτω δήλωση μου.

Το συγκεκριμένο δημοσίευμα αφενός υπονομεύει την ενότητα της παράταξης

“ΜΕ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΟΡΑΜΑ”

και προφανώς εξυπηρετεί σκοπιμότητες αλλότριων τρίτων σε βάρος του συνδυασμού, προσπαθώντας να πλήξει την εικόνα του, γι αυτό και είναι φυσικά ανυπόγραφο.

Όσον αφορά το πρόσωπό μου και την πιθανότητα ανεξαρτητοποίησης μου, δηλώνω ότι είναι απόλυτα ψευδές και ουδέποτε τέθηκε ούτε σαν σκέψη. 

Όσον αφορά τα πραγματικά περιστατικά, ωφείλω να τονίσω ότι ο συνδυασμός της μείζονος αντιπολίτευσης είχε και έχει έναν επικεφαλή, την κα Βάσω Θεοδωρακοπούλου Μπόγρη και ουδέποτε έχει αμφισβητηθεί ούτε διά λόγου ή συμπεριφορών.

Η προσπάθεια κάποιων να δημιουργήσει τριβές στην σχέση μεταξύ της επικεφαλής και της κας Μιχάλαρου Σόνιας και κατεπέκταση στην ενότητα μας, αποδεικνύει την πολιτική κατάντια και απελπισία τους, όπου με ψεύδη και συκοφαντίες προσπαθούν να αποπροσανατολίσουν τους πολίτες της Σαλαμίνας

Δεν θα προσθέσω τίποτε άλλο , προς απάντηση στον κρυπτόμενο “αρθρογράφο”, όπου με ανυπόγραφο άρθρο, το οποίο  λόγω του λιβελογραφικού του χαρακτήρα δεν αξίζει κριτικής.

Σε κάθε περίπτωση η αρχή της δημοσιογραφικής δεοντολογίας, θεωρώ ότι επιβάλλει στην διαδικτυακή εφημερίδα salamina press, η οποία χαίρει αξιοπιστίας χρόνια τώρα, να ξεκαθαρίσει αν το συγκεκριμένο άρθρο είναι από δικές της δημοσιογραφικές πληροφορίες, μη διασταυρωμένες, ή από ανώνυμο αποστολέα.

Αραβανή Υβόνη
Δημοτική Σύμβουλος Σαλαμίνας
“Η ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΜΑΣ
ΜΕ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΟΡΑΜΑ»

error: Content is protected !!