“Τα Περί Ανεξαρτητοποίησης” “Τα Περί Ανεξαρτητοποίησης”
Η μυθοπλασία στην πολιτική βρίθει από σενάρια. Χαρακτηριστικό παράδειγμα το σημερινό δημοσίευμα στην τοπική διαδικτυακή εφημερίδα <<Salamina Press>>, με το οποίο ο ανώνυμος συντάκτης... “Τα Περί Ανεξαρτητοποίησης”

Η μυθοπλασία στην πολιτική βρίθει από σενάρια. Χαρακτηριστικό παράδειγμα το σημερινό δημοσίευμα στην τοπική διαδικτυακή εφημερίδα <<Salamina Press>>, με το οποίο ο ανώνυμος συντάκτης του ως άλλος σπερμολόγος , διαδίδει την ανομολόγητη επιδίωξη μου να ανεξαρτητοποιηθώ από τον συνδυασμό της κας Βάσως Θεοδωρακοπούλου – Μπόγρη κάτι το οποίο <<Στερείται Αληθείας>>..

Η συνειδητή επιλογή μου να συμμετέχω στην παράταξη της κας Βάσως Θεοδωρακοπούλου – Μπόγρη με την οποία εκλέχθηκα Δημοτική Σύμβουλος στις εκλογές του περασμένου Οκτωβρίου δεν έχει μεταβληθεί από κανέναν πολιτικό ή προσωπικό λόγο.

Συνεχίζουμε όλοι μαζί τον αγώνα για την επίλυση των προβλημάτων του νησιού μας. Αντιλαμβάνομαι τις σκοπιμότητες που εξυπηρετούν όσοι ασπάζονται τα <<fake news>> ως πολιτική συμπεριφορά διαδίδοντας φήμες χωρίς αντίκρισμα. Σε κάθε περίπτωση καλώ την διαδικτυακή εφημερίδα να αποσύρει το κατάπτυστο, ανυπόγραφο, συκοφαντικό άρθρο συνάμα την ενημερώνω πως επιφυλάσσομαι παντός νομίμου δικαιώματος μου. .

Φουρίκη – Μαρούδη Αγγελική.

Δημοτική Σύμβουλος Σαλαμίνας .

<<Η Σαλαμίνα μας με Δύναμη και Όραμα>>

error: Content is protected !!