ΩΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΗ ΠΑΡΕΚΕΙ !!! ΩΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΗ ΠΑΡΕΚΕΙ !!!
Με αφορμή ένα δημοσίευμα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και συγκεκριμένα στην εφημερίδα salamina press, που με θεωρεί εν δυνάμει παραιτούμενος από τον συνδυασμό της... ΩΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΗ ΠΑΡΕΚΕΙ !!!

Με αφορμή ένα δημοσίευμα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και συγκεκριμένα στην εφημερίδα salamina press, που με θεωρεί εν δυνάμει παραιτούμενος από τον συνδυασμό της κυρίας ΒΑΣΩΣ Θεοδωρακοπούλου -ΜΠΟΓΡΗ, θέλω να κάνω γνωστό προς κάθε κατεύθυνση ότι :

1) Σε κανέναν και ποτέ δεν έχω δώσει εντολή ή εξουσιοδότηση να με εκπροσωπεί για τις πολιτικές μου κινήσεις όπου δήποτε , φανερά ή υβριδικά !!!

2) Κανένας δεν μπορεί να χρησιμοποιεί το όνομά μου για πολιτικό , κοινωνικό , προσωπικό ή δημοσιογραφικό όφελος !!!

3) Ανήκω στο συνδυασμό της κυρίας Βάσως Θεοδωρακοπούλου- ΜΠΟΓΡΗ με τον οποίο εκλέχτηκα στις τελευταίες δημοτικές εκλογές τον Οκτώβριο του 2023!!!

Παραμένω σε αυτόν και παλεύουμε από κοινού με την ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ μας για να λύσουμε τα οξυμένα προβλήματα που ταλαιπωρούν το νησί μας , την ΣΑΛΑΜΙΝΑ μας !!!

Τέλος καλώ τον υπεύθυνο της εφημερίδας salamis press να κατεβάσει άμεσα την ύπουλη , προσβλητική , ταπεινωτική και συκοφαντική ανάρτηση !!!Δηλώνω δε , ότι επιφυλάσσομαι για κάθε νόμιμο δικαίωμά μου !!!

Βασίλης Αλαΐσκας
Δημοτικός σύμβουλος

error: Content is protected !!