Αποκριές έρχονται διασκεδάστε μαζί μας Αποκριές έρχονται διασκεδάστε μαζί μας
Του Γιώργου Αθανασίου Καλημέρα αν και είναι μια κακη μέρα για μένα χωρίς να είμαι σε θέση να γνωρίζω την κατάληξη της μέρας αλλά... Αποκριές έρχονται διασκεδάστε μαζί μας

Του Γιώργου Αθανασίου

Καλημέρα αν και είναι μια κακη μέρα για μένα χωρίς να είμαι σε θέση να γνωρίζω την κατάληξη της μέρας αλλά διαβάζοντας τα θέματα της δημοτικής επιτροπής βρήκα πολλά και ενδιαφέροντα θεματάκια και ήθελα να σας προϊδεάσω.

Ελπίζω οι αιρετοί όλων των παρατάξεων να διαβάσουν καλά τις εκθέσεις τους ισολογισμούς τα συμπέρασμα των οικονομικών εκθέσεων του δημου και να τα επικοινωνήσουν δηλαδή να ενημερώσουν το λαό της Σαλαμινας για την πραγματική εικόνα του νησιού μας.

Έχουν μεγάλο οικονομικό ενδιαφέρον οι εκθέσεις … και όχι μόνο.

Ελπίζω πως η μόνη έγκυρη αξιόπιστη εφημερίδα του νησιού «ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ» να ασχοληθεί με τις εκθέσεις να τις αναλύσει και να δώσει στο κόσμο του νησιού τροφή για σκέψη.

Τα στοιχεία απεικονίζουν την παλιότερη και σημερινή κατάσταση τιυ δήμου ….με πόσα και αποφάσεις.

Το χθεσινο άρθρο για την διάλυση της αντιπολίτευσης ΔΕΝ ήταν τυχαίο τα θέματα της επιτροπής είναι πολλά και καυτά.

Αυτό λέγετε αποπροσανατολισμος και προβοκάτσια . Εδώ δεν μιλάμε για απλό γκεμπελισμο εδώ μιλάμε για γκεμπελ και Μακιαβέλι σ ένα.

Εάν με ρωτούσατε να προβλέψω εάν θα τελειώσει γρήγορα αυτή η επιτροπή θα σας έλεγα ότι αυτή η συνεδρίαση δεν πρέπει να τελειώσει …. Κατά την ταπεινή μου άποψη.

Και βέβαια δεν χρειάζεται να πούμε ότι πρέπει να ενημερωθεί ο κόσμος του νησιού άμεσα μετά την λήξη της.

Αποκριες έρχονται διασκεδάστε μαζί μας

Για και χαρα σας ρε πατριώτες και μένα οι παππούδες ήταν αγρότες ….

error: Content is protected !!