Έφεραν να πληρωθεί εξοφλημένο τιμολόγιο; Έφεραν να πληρωθεί εξοφλημένο τιμολόγιο;
Μεγάλη απορία προξένησε στο δημοτικό συμβούλιο το 11ο θέμα του το οποίο εισηγήθηκε ο αντιδήμαρχος καθαριότητας κ. Βακάλης. Τό θέμα σύμφωνα με τη πρόσκληση... Έφεραν να πληρωθεί εξοφλημένο τιμολόγιο;

Μεγάλη απορία προξένησε στο δημοτικό συμβούλιο το 11ο θέμα του το οποίο εισηγήθηκε ο αντιδήμαρχος καθαριότητας κ. Βακάλης. Τό θέμα σύμφωνα με τη πρόσκληση έχει ως εξής: Αποδοχή τιμολογίου. ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ : Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος, Πρασίνου & Καθαριότητας κ. Βακάλης Αντώνιος. Σύμφωνα με την εισήγηση την οποία και υπογράφει όπως είπαμε ο κ. Βακάλης :

ΘΕΜΑ: «ΑΠΟΔΟΧΗ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟΥ»

Σας γνωρίζουμε ότι το υπ΄αριθμ. 1021/29-09-2023 τιμολόγιο της εταιρείας Βασιλάρας Στεργιος και ΣΙΑ ΕΕ, εκ παραδρομής δεν προσκομίστηκε εγκαίρως στο Λογιστήριο και δεν καταχωρήθηκε στο λογισμικό της Αlphaware για το έτος 2023.

Kατόπιν τούτου, αιτούμεθα την αποδοχή του ως άνω τιμολογίου, ώστε να προβούμε στην εξόφλησή του.

Συνημμένο:

Τιμολόγιο

1021/29-09-2023

Ο Αντιδήμαρχος

Περιβάλλοντος Πρασίνου & Καθαριότητας

Αντώνιος Βακάλης

O Διευθυντής

Περιβάλλοντος Πρασίνου & Καθαριότητας

Σταμάτιος Βαφειαδάκης

Ο Γενικός Γραμματέας Δήμου Σαλαμίνας

Στυλιανός Διαμαντίδης

Ο Δήμαρχος Δήμου Σαλαμίνας

Γιώργος Θ. Παναγόπουλος

Το τιμολόγιο που αναφέρεται στην εισήγηση (η οποία και υπογράφεται εκτός από τον κ.Βακάλη και από τον διευθυντή Περιβάλλοντος Πρασίνου & Καθαριότητας αλλά και τον Γενικό Γραμματέα του Δήμου και τον ίδιο τον Δήμαρχο) είναι το κάτωθι :

Το εν λόγω τιμολόγιο όπως προσκομίστηκε με την εισήγηση

Σύμφωνα με ότι είπε ο κ. Βακάλης απαντώντας στις ερωτήσεις της κας Μπόγρη, η εργολαβία έχει τελειώσει και η εργασία έχει παραληφθεί. Αυτό όμως που κάνει εντύπωση είναι ότι σκανάρωντας τον QR code του συγκεκριμένου τιμολογίου το αποτέλεσμα είναι τελείως διαφορετικό για το συγκεκριμένο τιμολόγιο το οποίο και φαίνεται ως εξοφλημένο.

Δείτε τι προκύπτει από το σκανάρισμα:

Το θέμα μπορεί να αποσύρθηκε προς περαιτέρω διερεύνηση αλλά σαφέστατα δεν πρέπει να ξεχαστεί και σίγουρα θα πρέπει να μάθουμε τι ακριβώς συμβαίνει.

error: Content is protected !!