Στο Πειθαρχικό Συμβούλιο ο Δήμαρχος Σαλαμίνας Στο Πειθαρχικό Συμβούλιο ο Δήμαρχος Σαλαμίνας
Στο Πειθαρχικό Συμβούλιο καλούνται να καταθέσουν την Τρίτη 5 Μαρτίου, ο Δήμαρχος Σαλαμίνας κ. Παναγόπουλος και ο κ. Ελευσινιώτης πρ. Πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου... Στο Πειθαρχικό Συμβούλιο ο Δήμαρχος Σαλαμίνας

Στο Πειθαρχικό Συμβούλιο καλούνται να καταθέσουν την Τρίτη 5 Μαρτίου, ο Δήμαρχος Σαλαμίνας κ. Παναγόπουλος και ο κ. Ελευσινιώτης πρ. Πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου αλλά κα μέλη του Λιμενικού Ταμείου για την γνωστή υπόθεση ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ».

Πρόκειται για την σύναψη Δημοσίων Συμβάσεων συνολικού ύψους 186.506 ευρώ που αφορούσαν σε μελέτες για πρόγραμμα έργων ανάπτυξης για τους λιμένες Παλουκίων, Φανερωμένης, Βουρκαρίου.

Το Λιμενικό Ταμείο Σαλαμίνας το 2021 ανταποκρίθηκε στην πρόσκληση του Υπουργείου Εσωτερικών προκειμένουν να υποβάλουν προτάσεις και να ενταχθούν στο πρόγραμμα «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ» που αφορά σύνταξη μελετών για την αναβάθμιση των λιμενικών υποδομών του νησιού. Υπέβαλε δε αίτημα το Δ.Λ.Τ.Σ για χρηματοδότηση 6 μελετών και δύο παροχής υπηρεσιών συνολικού ποσού 188.870 ευρώ.

Για την υλοποίηση της πιο πάνω ενέργειας το Δ.Λ.Τ.Σ προχώρησε σε προγραμματική σύμβαση με τον Δήμο Σαλαμίνας για τεχνική υποστήριξη αφού το Λιμενικό Ταμείο Σαλαμίνας δεν έχει Τεχνική υπηρεσία. Ορίστηκε δε τριμελής Επιτροπή παρακολούθησης του έγου αποτελούμενη, από τον Δημάρχο Σαλαμίνας, τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών υπηρεσιών και τον Πρόεδρο του Λιμενικού Ταμείου για την σωστη παρακολούθηση του έργου.

Το Λιμενικό Ταμείο προχώρησε σε απευθείας αναθέσεις τις οποίες όμως ακύρωσε μετά από καταγγελίες.

error: Content is protected !!