Νίκη τετράδας, υπέροχη με την ΥΠΕΡΟΧΗ τετράδα και playoffs για τη Σαλαμίνα Νίκη τετράδας, υπέροχη με την ΥΠΕΡΟΧΗ τετράδα και playoffs για τη Σαλαμίνα
Η Σαλαμίνα πέτυχε αυτό που εν πολλοίς έμοιαζε ακατόρθωτο και μπήκε στα playoffs ως τέταρτη, αφήνοντας εκτός την Αθήνα ’90 που είχε ρεπό και... Νίκη τετράδας, υπέροχη με την ΥΠΕΡΟΧΗ τετράδα και playoffs για τη Σαλαμίνα

Η Σαλαμίνα πέτυχε αυτό που εν πολλοίς έμοιαζε ακατόρθωτο και μπήκε στα playoffs ως τέταρτη, αφήνοντας εκτός την Αθήνα ’90 που είχε ρεπό και ως εκ τούτου είχε ολοκληρώσει τους αγώνες της στην κανονική περίοδο του πρωταθλήματος της Stoiximan Futsal Super League.

Οι νησιώτες νίκησαν 21-3 την Υπεροχή Τρικάλων στο “Νίκος Γραμματικός” και πήραν την διαφορά τερμάτων που κυνηγούσαν. Στα ημιτελικά θα ανταμώσουν με την ΑΕΚ που θα έχει πλεονέκτημα έδρας και η πρόκριση κρίνεται στις τρεις νίκες. Μια νίκη που πανηγυρίστηκε σε όλους στην ομάδα και όπως λένε οι ίδιοι οι άνθρωποί της “το ταξίδι συνεχίζεται…”.

Η Σαλαμίνα ήταν μπροστά με 12-3 στα δώδεκα λεπτά πριν το τέλος και τα πράγματα έδειχναν πολύ δύσκολα για να επιτευχθεί το +17 που κυνηγούσε απέναντι στην ομάδα του θεσσαλικού Κάμπου που τερμάτισε προτελευταία με εννέα βαθμούς.

Εντέλει, με αντεπίθεση διαρκείας και φουλ αποτελεσματικότητα, πέτυχε εννέα γκολ στο διάστημα αυτό και πέρα από το τρίποντο, πέρασε πάνω από το καλτσέτο που θα συμμετάσχει στα playouts.

Πέντε γκολ έβαλε ο Θανασάι, πέντε ο Χατζηφωτίου, επτά ο Τάνκας, δύο ο Ζότο και δύο ο Πασσαλής. Στον αντίποδα, για την Υπεροχή ένα γκολ έβαλε ο Μαυρικίου και δύο ο Λάμπουρας.

Αναρωτιόμαστε όλοι που θα μπορούσε να φτάσει αυτή η ομάδα, αν ενισχυθεί

με στοιχεία από το Futsalhellas

error: Content is protected !!