Η Βάσω Θεοδωρακοπούλου-Μπόγρη στο Συνέδριο της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ναυαγοσωστικής Η Βάσω Θεοδωρακοπούλου-Μπόγρη στο Συνέδριο της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ναυαγοσωστικής
Η Βάσω Θεοδωρακοπούλου-Μπόγρη στο Συνέδριο της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ναυαγοσωστικής. Όπως η ίδια ανάρτησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: “Εκπροσωπώντας τον Υπ Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολτιτικής... Η Βάσω Θεοδωρακοπούλου-Μπόγρη στο Συνέδριο της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ναυαγοσωστικής

Η Βάσω Θεοδωρακοπούλου-Μπόγρη στο Συνέδριο της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ναυαγοσωστικής. Όπως η ίδια ανάρτησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης:

“Εκπροσωπώντας τον Υπ Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολτιτικής κ. Χρήστο Στυλιανίδη στην έναρξη του συνεδρίου της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ναυαγοσωστικής.

Συγχαρητήρια στον πρόεδρο του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Dr Αντώνιο Αυγερινό για την πρωτοβουλία μιας τόσο σημαντικής διοργάνωσης. Τα 35.000 άτομα που πνίγονται κάθε χρόνο στην Ευρώπη αποτελούν  έναν σοκαριστικό στοιχείο  που δεν μπορεί κανείς να αγνοήσει. Η πρόληψη των πνιγμών και η διάσωση αποτελούν βασικές δράσεις του ILSE. Η ασφάλεια των Ελληνικών θαλασσών μέγιστη προτεραιότητα μας.”

error: Content is protected !!