Δεν έστειλαν τις εισηγήσεις των θεμάτων για την συνεδρίαση του Λιμενικού Ταμείου Δεν έστειλαν τις εισηγήσεις των θεμάτων για την συνεδρίαση του Λιμενικού Ταμείου
ΔΗΛΩΣΗ Σήμερα, την 27 Μαρτίου 2024, κληθήκαμε για την 3η συνεδρίαση του Λιμενικού Ταμείου Σαλαμίνας, έχοντας λάβει μόνο την πρόσκληση, χωρίς να έχουμε λάβει... Δεν έστειλαν τις εισηγήσεις των θεμάτων για την συνεδρίαση του Λιμενικού Ταμείου

ΔΗΛΩΣΗ

Σήμερα, την 27 Μαρτίου 2024, κληθήκαμε για την 3η συνεδρίαση του Λιμενικού Ταμείου Σαλαμίνας, έχοντας λάβει μόνο την πρόσκληση, χωρίς να έχουμε λάβει τις εισηγήσεις επί των θεμάτων.

Κατόπιν τούτου, θεωρούμε πως δεν μπορούμε να διαμορφώσουμε σαφή άποψη για τα θέματα, όταν δεν μας παρέχετε καμία πληροφορία, όταν μας λείπουν σημαντικά στοιχεία και επειδή εμείς σεβόμαστε την ψήφο μας προς ένδειξη διαμαρτυρίας αποχωρούμε από την συνεδρίαση του Λιμενικού Ταμείου.

Παράλληλα, παρακαλούμε την δημοτική αρχή στην επόμενη συνεδρίαση του Λιμενικού Ταμείου να φροντίσει να μας αποσταλούν στα email μας, τουλάχιστον οι εισηγήσεις, έτσι ώστε να είμαστε σε θέση να ανταποκριθούμε στα καθήκοντα μας.

Τονίζουμε, ότι σεβόμαστε απόλυτα την επιχειρηματικότητα και τους επιχειρηματίες του νησιού μας, ωστόσο θα έπρεπε για να έχουμε σαφή εικόνα να μας χορηγηθούν απαραίτητα έγγραφα έτσι ώστε να μπορούμε να εξετάσουμε αν οι παραχωρήσεις δικαιωμάτων χρήσης πεζοδρομίων και κρηπιδωμάτων γίνονται με σεβασμό προς τους συνανθρώπους μας, πως δεν εμποδίζουν την δίοδο ανθρώπων ΑΜΕΑ, των μητέρων με καροτσάκια κτλ..

Παρέλκει να αναφέρουμε το γεγονός πως στην πρόσκληση που λάβαμε υπάρχει ακόμα και επιχείρηση που το Λιμενικό Ταμείο της παραχωρεί χώρο χωρίς καν να αναφέρονται τα τετραγωνικά μέτρα της παραχώρησης!!!

Μετά τιμής

Ραπτόπουλος Στυλιανός
δημοτικός σύμβουλος Σαλαμίνας
μέλος του Λιμενικού Ταμείου

Κοκλιώτη Σταυρούλα
δημοτική σύμβουλος
μέλος του Λιμενικού Ταμείου

error: Content is protected !!