Βάσω Μπόγρη: Ας μην επιτρέψουμε μικροπολιτικά παιχνίδια να σταθούν εμπόδιο στο μέλλον και την ανάπτυξη της Σαλαμίνας μας. Βάσω Μπόγρη: Ας μην επιτρέψουμε μικροπολιτικά παιχνίδια να σταθούν εμπόδιο στο μέλλον και την ανάπτυξη της Σαλαμίνας μας.
Τις τελευταίες ημέρες έχουν ξεκινήσει στο νησί μας έργα ασφαλτόστρωσης σε κεντρικές οδούς . Ο λόγος για τα έργα στην Ακτή Καραϊσκάκη, την Λεωφόρο... Βάσω Μπόγρη: Ας μην επιτρέψουμε μικροπολιτικά παιχνίδια να σταθούν εμπόδιο στο μέλλον και την ανάπτυξη της Σαλαμίνας μας.

Τις τελευταίες ημέρες έχουν ξεκινήσει στο νησί μας έργα ασφαλτόστρωσης σε κεντρικές οδούς .

Ο λόγος για τα έργα στην Ακτή Καραϊσκάκη, την Λεωφόρο Αιαντείου, την Ζωοδόχου Πηγής κ.α. Έργα πνοής από την Περιφέρεια Αττικής που θα βελτιώσουν αισθητά την καθημερινότητα των πολιτών και θα καταστήσουν ασφαλέστερη την κυκλοφορία για οδηγούς και πεζούς.

Δυστυχώς όμως για άλλη μια φορά ο κ.Παναγόπουλος και η Δημοτική Αρχή επιλέγουν να έχουν επιλεκτική μνήμη. Με μεγαλεπήβολες αναρτήσεις τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης φαίνεται να ξεχνούν ότι τα έργα αυτά αποτελούν συλλογική προσπάθεια φορέων, διοικητικών και πολιτικών παραγόντων που εργάστηκαν ανελλιπώς για να παραδοθούν στους πολίτες.

ΠΡΟΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ λοιπόν τόσο τα έργα ασφαλτόστρωσης σε αρτηρίες και οδούς του Κέντρου που εκτελούνται αυτή τη στιγμή όσο και η ασφαλτόστρωση της Λεωφόρου Αιαντείου έχουν χρηματοδοτηθεί από την Περιφέρεια Αττικής.

Το πρώτο ειδικά εντάχτηκε και χρηματοδοτήθηκε με 2 εκατ ευρώ από την προηγούμενη Περιφερειακή αρχή την οποία και υπηρέτησα ως Αντιπεριφερειαρχης Νήσων και συνεχίζεται με τη σημερινή διοίκηση του κ.Νίκου Χαρδαλιά.

Η διοίκηση του Δήμου οφείλει να αναγνωρίζει την στήριξη κυβερνητικών και κρατικών φορέων. Με αυτό το τρόπο επιτυγχάνεται και η ορθή συνεργασία και αναγνώριση του Δήμου μας ως σοβαρού συνομιλητή.

Ας μην επιτρέψουμε μικροπολιτικά παιχνίδια να σταθούν εμπόδιο στο μέλλον και την ανάπτυξη της Σαλαμίνας μας.

error: Content is protected !!