Ο ΚΡΥΨΙΝΟΥΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ. Ο ΚΡΥΨΙΝΟΥΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ.
Το “απλήρωτο” τιμολόγιο κατά τον Κο Βακάλη αλλά πληρωμένο κατά την ΑΑΔΕ, ξανά στο προσκήνιο. Σε δεύτερο Δημοτικό Συμβούλιο επανήλθε το τιμολόγιο, όπου κυριάρχησε... Ο ΚΡΥΨΙΝΟΥΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ.

Το “απλήρωτο” τιμολόγιο κατά τον Κο Βακάλη αλλά πληρωμένο κατά την ΑΑΔΕ, ξανά στο προσκήνιο. Σε δεύτερο Δημοτικό Συμβούλιο επανήλθε το τιμολόγιο, όπου κυριάρχησε το μοντέλο της επιθετικής εισήγησης αντί απαντήσεων, βρισκόμενος φυσικά  σε δυσμενή θέση ο κος Βακάλης μη έχοντας απαντήσεις αλλά όπως δήλωσε, γνωρίζει το “λάθος” στο τιμολόγιο αλλά προτιμά να κρατά τα στοιχεία ως …καλά κρυμμένα μυστικά και ντοκουμέντα.

Στο πρώτο Δημοτικό Συμβούλιο είχε κυριαρχήσει το “ψάξιμο” της δήθεν(?) άγνοιας, μεταξύ των αρμόδιων. Μεταξύ αυτών και του “έμπειρου” κου Κόγια όπου χθες δήλωσε ότι κάθε έμπειρος αυτοδιοικητικός όφειλε να γνωρίζει γιατί το τιμολόγιο φαίνεται πληρωμένο.

Ο κος Κόγιας μάλλον στο δεύτερο Δημοτικό Συμβούλιο, απέκτησε την εμπειρία περί τιμολογίων, γιατί στο πρώτο … δήλωσε άγνοια.

Αφήνω ασχολίαστο τον ανύπαρκτο πολιτικό λόγο του εισηγητή, που προϋποθέτει παιδεία, όπου με απαξίωση των νόμιμων διαδικασιών ζήτησε από το σώμα του Δημοτικού Συμβουλίου την έγκριση πληρωμής του τιμολογίου που φαίνεται πληρωμένο από την επίσημη αρχή της ΑΑΔΕ. 

Η διοίκηση που αρνείται να συνεργαστεί με το Δημοτικό Συμβούλιο και το οδηγεί σε αδιέξοδα, γνώριζε για το “λάθος” εκτός από αυτόν που θα λάμβανε την τελική απόφαση. Τους Δημοτικούς Συμβούλους.

Ωστόσο, δεν είναι δυνατόν να συναινέσουμε “με λευκή επιταγή” και όσο η διοίκηση Παναγόπουλου αντιμετωπίζει τον έλεγχο ως εμπόδιο και εμείς ως καθήκον, τόσο το χάσμα πολιτικών αξιών γίνεται εμφανέστερο.

Επειδή η διοίκηση μέσω του κου Βακάλη, εμφανέστατα υιοθετεί το ρητό “η καλύτερη άμυνα είναι η επίθεση” , να τους υπενθυμίσω ότι το να είσαι “ανίκητος” εξαρτάται από τον “αμυνόμενο” που σκόπιμα και διαρκώς υποτιμάτε.

Ίσως τελικά αυτό το μυστικό του τιμολογίου, το άρρητο, αυτό που δεν μπορεί να ειπωθεί αλλά εννοείται μας το διευκρινίσει το… ΣΔΟΕ και η ΑΑΔΕ.

ΥΣ: Κάθε παραλληλισμός ή ομοιότητα με το  ωραιότατο και χρήσιμο επάγγελμα του μπακάλη – παντοπώλη, είναι συμπτωματική και δεν έχει καμιά σχέση με τα μπακάλικα έγγραφα του Κου Βακάλη.

Αραβανή Υβόνη Περσεφόνη

Δημοτική Σύμβουλος Σαλαμίνας

error: Content is protected !!