H ένδοξη ιστορία της Σαλαμίνας συναντήθηκε με τις νέες τεχνολογίες H ένδοξη ιστορία της Σαλαμίνας συναντήθηκε με τις νέες τεχνολογίες
Σήμερα η ένδοξη ιστορία της Σαλαμίνας συναντήθηκε με τις νέες τεχνολογίες και το αποτέλεσμα μας δικαίωσε όλους. Ο λόγος για τα εγκαίνια του νέου... H ένδοξη ιστορία της Σαλαμίνας συναντήθηκε με τις νέες τεχνολογίες

Σήμερα η ένδοξη ιστορία της Σαλαμίνας συναντήθηκε με τις νέες τεχνολογίες και το αποτέλεσμα μας δικαίωσε όλους.

Ο λόγος για τα εγκαίνια του νέου ψηφιακού μουσείου αναπαράστασης της Ναυμαχίας της Σαλαμίνας το οποίο και στεγάζεται στο εξίσου νεόδμητο κτήριο της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Αμπελακίων.

Δύο έργα που η συνολική τους αξία αγγίζει τα 1,5 εκατ ευρώ παραδόθηκε στους πολίτες της Σαλαμίνας με τη σφραγίδα της Περιφέρειας Αττικής.



Η ολοκλήρωση του συγκεκριμένου έργου αποτέλεσε για εμένα προσωπικά όνειρο ζωής και πηγή έμπνευσης για την ενασχόληση μου με τα κοινά. Αισθάνομαι ιδιαίτερα συγκινημένη και υπερήφανη που μπόρεσα και εγώ να συμβάλω σε αυτό το τόσο σημαντικό έργο για την ανάδειξη του πολιτισμού του νησιού μας.



Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά για την άψογη συνεργασία μας τις τεχνικές υπηρεσίες της ΠΕ Νήσων, την επιτροπή παρακολούθησης του έργου και όλους όσοι εργάστηκαν σε αυτό.

Η Σαλαμίνα του Πολιτισμού απέκτησε επιτέλους το σύμβολο της.







error: Content is protected !!