Κ. Γεράκη: Άμεσα λήψη μέτρων πυροπροστασίας στη Σαλαμίνα για να αποτραπούν νέες τραγωδίες Κ. Γεράκη: Άμεσα λήψη μέτρων πυροπροστασίας στη Σαλαμίνα για να αποτραπούν νέες τραγωδίες
Στα σημαντικότερα ζητήματα που απασχολούν τους κατοίκους της Σαλαμίνας στάθηκε η Κατερίνα Γεράκη, περιφερειακή σύμβουλος Αττικής με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» και υποψήφια ευρωβουλευτής με το... Κ. Γεράκη: Άμεσα λήψη μέτρων πυροπροστασίας στη Σαλαμίνα για να αποτραπούν νέες τραγωδίες

Στα σημαντικότερα ζητήματα που απασχολούν τους κατοίκους της Σαλαμίνας στάθηκε η Κατερίνα Γεράκη, περιφερειακή σύμβουλος Αττικής με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» και υποψήφια ευρωβουλευτής με το ΚΚΕ, κατά τη σημερινή συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου στο νησί. 



Η Κ. Γεράκη σε ό,τι αφορά την πυρόσβεση, ένα κύριο ζήτημα στη Σαλαμίνα, ανέδειξε το βασικό αίτημα των πυροσβεστών να μετατραπεί σε Πυροσβεστικό Σταθμό το πυροσβεστικό κλιμάκιο και να αντιμετωπιστεί το ζήτημα του «απαρχαιωμένου οργανογράμματος», βάσει του οποίου δεν καλύπτεται ούτε στο ελάχιστο το προσωπικό που είναι αναγκαίο σήμερα, να εκσυγχρονιστεί ο στόλος και να αντιμετωπιστεί και η έλλειψη συστήματος για ασύρματη επικοινωνία. 



Σημείωσε ότι χρειάζεται άμεσα να πραγματοποιηθεί διάνοιξη δρόμων, ώστε να μπορούν να περνούν τα πυροσβεστικά οχήματα και να έχουν διέξοδο οι κάτοικοι σε περίπτωση που συμβεί κάτι. Όπως υπογράμμισε απαιτείται άμεσα λήψη μέτρων για να αποτραπούν νέες τραγωδίες. 



Σχετικά με την Υγεία αναφέρθηκε χαρακτηριστικά στο γεγονός ότι στη Σαλαμίνα λειτουργεί σε 24ωρη βάση μόνο ένα Κέντρο Υγείας, ενώ ένα πρώην Κέντρο του ΙΚΑ έχει μετατραπεί σε ΚΥ και λειτουργεί μόνο με ραντεβού, επισημαίνοντας, μάλιστα, και τον μεγάλο αριθμό κατοίκων που χρειάζεται να εξυπηρετηθούν. Τόνισε, τέλος, και τις τεράστιες ελλείψεις που υπάρχουν σε ιατρικό προσωπικό, αλλά και τα προβλήματα στην Καθαριότητα.





902.gr

error: Content is protected !!