Κυκλοφορεί ήδη η “ΦΩΝΗ” -Δείτε το εξώφυλλο Κυκλοφορεί ήδη η “ΦΩΝΗ” -Δείτε το εξώφυλλο
Κυκλοφορεί ήδη η έντυπη “ΦΩΝΗ της ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ” για το 2ο δεκαπενθήμερο του Μάϊου με άκρως ενδιαφέρουσα ύλη και δύο συνεντεύξεις που θα συζητηθούν Δείτε... Κυκλοφορεί ήδη η “ΦΩΝΗ” -Δείτε το εξώφυλλο

Κυκλοφορεί ήδη η έντυπη “ΦΩΝΗ της ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ” για το 2ο δεκαπενθήμερο του Μάϊου με άκρως ενδιαφέρουσα ύλη και δύο συνεντεύξεις που θα συζητηθούν

Δείτε το εξώφυλλο:

Διαβάστε το editorial

Περαία μου Περαία μου με τον Σαρωνικό σου που έχεις για καμάρι σου τον Ολυμπιακό σου. Και όλοι ζούσαμε με ένα όνειρο τρελό. Με ένα όνειρο που φάνταζε αδύνατο όπως έχει γίνει το ποδόσφαιρο στις μέρες μας. Αυτό που φωνάζαμε σε διάφορες στιγμές, όπως τότε στη θύρα 10 του Oλυμπιακού Σταδίου με χιονόνερο και θερμοκρασία κοντά αν όχι κάτω από το μηδέν, μουσκεμένοι ως το κόκαλο πριν το ακολουθήσει το “γαμώτο” για τα τερτίπια του αέρα.

Αυτό που φωνάζαμε σε διάφορες άλλες στιγμές για να το ακολουθήσει πάλι ένα γαμώτο για τα τερτίπια της μοίρας. Γενιές ολόκληρες ζούσαν και πέθαιναν με ένα όνειρο. Ο θρύλος να σηκώσει ευρωπαϊκό. Ε λοιπόν το όνειρο έγινε πραγματικότητα και ολόκληρη η Ελλάδα ξεχύθηκε στους δρόμους από άκρη σε άκρη. Όπως τότε το 1987. Όπως τότε το 2024. Περισσότερο γιατί ο Έλληνας , ο απλός ανώνυμος Έλληνας μέσω της αντιπροσωπευτικής του ομάδας έδειξε σε αυτές τις περιπτώσεις τη μαγκιά της φυλής του. Αυτή που μεταλλάσσει ακόμα και τους μη Έλληνες.

Δεν θα μείνω σε δηλώσεις( πέραν αυτών του προέδρου που εξέφρασαν ότι σκεφτόμαστε όλοι οι Ολυμπιακοί) παρά μόνο σε δύο εικόνες.

Αυτή του φιλάθλου που ξέσπασε σε λυγμούς μετά το γκολ του Ολυμπιακού βλέποντας το όνειρο πιο κοντά από ποτέ και του Ποντένσε στην απονομή με την ελληνική σημαία στη πλάτη. Πολλοί προσπάθησαν και θα προσπαθήσουν να εκμεταλλευτούν αυτόν τον τίτλο για τους δικούς του λόγους. Ίσως για κανα ψηφαλακι παραπάνω.

Οι γαύροι όμως δεν παραμυθιαζόμαστε. Οι γνήσιοι ήταν ή στο γήπεδο, αν μπορούσαν φυσικά, είτε έφερναν γιγαντοοθόνες για να παρακολουθήσουν οι δημότες τους το παιχνίδι μη περιμένοντας τα επινίκια.

Συγχωρέστε με επίσης που δεν μπορώ να γράψω τίποτα άλλο πέρα από το πραγματοποιημένο όνειρο πλέον παρά μόνο ίσως τούτο.

Κάποια στιγμή κάποιοι θα πρέπει να σοβαρευτούν. Ίσως τους είναι δύσκολο, ίσως ακόμα και ακατόρθωτο αλλά για το νησί μας απαραίτητο.

Σας χαιρετώ μοιραζόμενος μαζί σας ένα επόμενο μεγάλο όνειρο που δεν είναι άλλο από το να σηκώσει η Σαλαμίνα το πρωτάθλημα στο futsal και ο Θρύλος ένα ακόμη μεγαλύτερο ευρωπαϊκό κύπελλο. 

error: Content is protected !!