Η Wolt με παρουσία πλέον και στη Σαλαμίνα Η Wolt με παρουσία πλέον και στη Σαλαμίνα
Δελτίο Τύπου Αθήνα, 07 Ιουνίου 2024 Η Wolt με παρουσία πλέον και στη Σαλαμίνα Η Wolt, ξεκινά τη λειτουργία της στη Σαλαμίνα, ενώ παράλληλα,... Η Wolt με παρουσία πλέον και στη Σαλαμίνα

Δελτίο Τύπου

Αθήνα, 07 Ιουνίου 2024

Η Wolt με παρουσία πλέον και στη Σαλαμίνα


Η Wolt, ξεκινά τη λειτουργία της στη Σαλαμίνα, ενώ παράλληλα, προχωράει με ταχείς ρυθμούς η ανάπτυξη του χαρτοφυλακίου της εφαρμογής, που εμπλουτίζεται με νέα προϊόντα και υπηρεσίες, με απώτερο σκοπό να προσφέρει στους καταναλωτές της μία ευχάριστη αγοραστική εμπειρία.



Στο πλαίσιο αυτό, οι κάτοικοι της Σαλαμίνας έχουν πλέον τη δυνατότητα να πραγματοποιούν τις παραγγελίες τους, εύκολα και γρήγορα, από το κινητό ή τον υπολογιστή τους, επιλέγοντας ανάμεσα σε περισσότερα από 45 συνεργαζόμενα καταστήματα. Αξίζει να σημειωθεί, ότι η Wolt διαθέτει αποκλειστική συνεργασία με τα εξής αγαπημένα εστιατόρια της περιοχής: Ανεμολόγιο, Αχίλλειον Pizzeria, Sweet Day, Καλογήρου Παγωτό, Tony’s, Pita King Leonidas, Fresh Bakery, El Pecado, Cabo, Ήρας BBQ-Grill.

Με την προσθήκη της πόλης της Σαλαμίνας στο δίκτυο διανομής της Wolt, διευρύνεται ακόμη περισσότερο η γεωγραφική κάλυψή της στη χώρα μας, με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση των καταναλωτών.



Σχετικά με τη Wolt:

Η Wolt είναι μια εταιρεία τεχνολογίας με έδρα το Ελσίνκι, η οποία έχει αναπτύξει και παρέχει μία ψηφιακή πλατφόρμα την οποία αξιοποιούν καταναλωτές, επιχειρήσεις και διανομείς. Η πλατφόρμα της Wolt συνδέει ανθρώπους που θέλουν να παραγγείλουν φαγητό και άλλα αγαθά, με επαγγελματίες που ενδιαφέρονται να τα πουλήσουν ή να τα παραδώσουν. Για να το καταφέρει αυτό, η Wolt αναπτύσσει ένα ευρύ φάσμα τεχνολογιών, από logistics, μέχρι λογισμικό λιανικής και χρηματοοικονομικές λύσεις, καθώς και τη λειτουργία των δικών της καταστημάτων με την επωνυμία Wolt Market. Τα προϊόντα της Wolt περιλαμβάνουν τα Wolt at Work (υπηρεσία παροχής γευμάτων ή γενικά μεγάλων παραγγελιών για εταιρείες), Wolt Drive (υπηρεσία άμεσης παράδοσης για



συνεργαζόμενες επιχειρήσεις) και Wolt Self-Delivery (υπηρεσία παραγγελιοληψίας χωρίς διανομή, την οποία αναλαμβάνει η ίδια η επιχείρηση). Η αποστολή της Wolt είναι να κάνει τις πόλεις καλύτερες, ενισχύοντας και Η Wolt είναι μια εταιρεία τεχνολογίας με έδρα το Ελσίνκι, η οποία έχει αναπτύξει και παρέχει μία ψηφιακή πλατφόρμα την οποία αξιοποιούν καταναλωτές, επιχειρήσεις και διανομείς. Η πλατφόρμα της Wolt συνδέει ανθρώπους που θέλουν να παραγγείλουν φαγητό και άλλα αγαθά, με επαγγελματίες που ενδιαφέρονται να τα πουλήσουν ή να τα παραδώσουν. Για να το καταφέρει αυτό, η Wolt αναπτύσσει ένα ευρύ φάσμα τεχνολογιών, από logistics, μέχρι λογισμικό λιανικής και χρηματοοικονομικές λύσεις, καθώς και τη λειτουργία των δικών της καταστημάτων με την επωνυμία Wolt Market. Τα προϊόντα της Wolt περιλαμβάνουν τα Wolt at Work (υπηρεσία παροχής γευμάτων ή γενικά μεγάλων παραγγελιών για εταιρείες), Wolt Drive (υπηρεσία άμεσης παράδοσης για συνεργαζόμενες επιχειρήσεις) και Wolt Self-Delivery (υπηρεσία παραγγελιοληψίας χωρίς διανομή, την οποία αναλαμβάνει η ίδια η επιχείρηση). Η αποστολή της Wolt είναι να κάνει τις πόλεις καλύτερες, ενισχύοντας και αναπτύσσοντας περαιτέρω τις τοπικές κοινωνίες στις οποίες έχει παρουσία. Η Wolt ιδρύθηκε το 2014 και ένωσε τις δυνάμεις της με την DoorDash το 2022. Η DoorDash δραστηριοποιείται σήμερα σε 29 χώρες, 27 από τις οποίες λειτουργούν με τα προϊόντα και το εμπορικό σήμα της Wolt. Στην Ελλάδα η Wolt ξεκίνησε τη λειτουργία της το 2019 και σήμερα έχει παρουσία σε περισσότερες από 40 πόλεις. 





error: Content is protected !!