Και ο αθλητισμός βρίσκει τη θέση που του αξίζει στο Πέραμα Και ο αθλητισμός βρίσκει τη θέση που του αξίζει στο Πέραμα
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣΔΗΜΟΣ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ Πέραμα 17/ 6 /2024ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Και ο αθλητισμός βρίσκει τη θέση που του αξίζει στο Πέραμα. Το περασμένο... Και ο αθλητισμός βρίσκει τη θέση που του αξίζει στο Πέραμα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
ΔΗΜΟΣ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ Πέραμα 17/ 6 /2024
ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Και ο αθλητισμός βρίσκει τη θέση που του αξίζει στο Πέραμα.

Το περασμένο Σαββατοκύριακο εκατοντάδες νεαροί ναυταθλητές από όλη την Ελλάδα, προσήλθαν στην πλαζ Περάματος και, υπό την επίβλεψη του Ναυταθλητικού Ομίλου Περάματος, συμμετείχαν στον διασυλλογικό αγώνα Κανόε-Καγιάκ, sup. Οι αγώνες διοργανώθηκαν υπό την αιγίδα της Ομοσπονδίας Κανόε-Καγιάκ.



Παράλληλα, τα απογεύματα του Σαββατοκύριακου, το στάδιο της Πρόνοιας Περάματος γέμισε με αθλητές που συμμετείχαν στο τουρνουά μπάσκετ 3on3.
Οι αθλητικές εκδηλώσεις του περασμένου Σαββατοκύριακου ήταν απλά η αρχή των αθλητικών εκδηλώσεων και δράσεων που προγραμματίζει η νέα δημοτική αρχή.





Σε δηλώσεις του ο δήμαρχος Περάματος κ Γιάννης Λαγουδάκος τόνισε πως «στόχος μας είναι ο αθλητισμός να μπει στη ζωή όλων μας και κυρίως να γεμίσει η πόλη μας με νέα παιδιά που θα αθλούνται Εμείς σαν δημοτική αρχή θα στηρίξουμε τις αθλητικές διοργανώσεις αλλά και θα εκσυγχρονίσουμε τις αθλητικές υποδομές της πόλης».







error: Content is protected !!