ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΑΡΚΟ.  ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ, 20 ΙΟΥΝΙΟΥ 2024, ΩΡΑ 12:00, ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ.. ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΑΡΚΟ.  ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ, 20 ΙΟΥΝΙΟΥ 2024, ΩΡΑ 12:00, ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ..
Ε Ρ Γ Α Τ Ο Υ Π Α Λ Λ Η Λ Ι Κ Ο   Κ Ε Ν Τ Ρ Ο   Σ Α... ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΑΡΚΟ.  ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ, 20 ΙΟΥΝΙΟΥ 2024, ΩΡΑ 12:00, ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ..

Ε Ρ Γ Α Τ Ο Υ Π Α Λ Λ Η Λ Ι Κ Ο   Κ Ε Ν Τ Ρ Ο   Σ Α Λ Α Μ Ι Ν Α Σ 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΑΡΚΟ. ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ, 20 ΙΟΥΝΙΟΥ 2024, ΩΡΑ 12:00, ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ..

Καταγγέλλουμε τον εμπαιγμό της κυβέρνησης Μητσοτάκη απέναντι στους χιλιοβασανισμένους εργάτες της ΛΑΡΚΟ που χρόνια τώρα αγωνίζονται να σώσουν τις δουλειές τους και την στρατηγικής σημασίας για την Εθνική Οικονομία επιχείρηση.

Χθες το δικαστήριο στην εκδίκαση των ασφαλιστικών μέτρων δικαίωσε τους εργαζόμενους και έδωσε παράταση της προσωρινής απόφασης ώστε οι εργαζόμενοι να συνεχίσουν να εργάζονται έως τις 28 Ιουνίου. Όμως την ώρα που οι εργαζόμενοι με τη μαζική τους παρουσία και τη δυναμική διεκδίκηση τους ανέτρεψαν για άλλη μια φορά τις άδικες πρακτικές της κυβέρνησης που τους πετάει έξω από το εργοστάσιο, η κυβέρνηση αθετώντας τις ίδιες τις υποσχέσεις της κατέθεσε αιφνιδιαστικά τροπολογία με την οποία επιδιώκει να εκκαθαρίσει την ΛΑΡΚΟ από τους εργαζόμενους και να προχωρήσει στην εκποίηση των περιουσιακών στοιχείων της επιχείρησης.

Καταγγέλλουμε την κοροϊδία και την υποκρισία της κυβέρνησης και ενώνοντας τη φωνή μας με τους εργάτες της ΛΑΡΚΟ απαιτούμε την απόσυρση της τροπολογίας και άμεσα την ανανέωση των συμβάσεων όλων των εργαζομένων της .

Ενώνουμε τις φωνές μας με τους εργαζόμενους της ΛΑΡΚΟ, και καλούμε κάθε εργαζόμενο να λάβει μέρος στην παναττική στάση εργασίας και στη συγκέντρωση των Σωματείων τους την Πέμπτη, 20 Ιουνίου 2024, ώρα 12:00, στο Σύνταγμα.

Το έγκλημα αυτό δεν πρέπει να περάσει.

Η θέση μας όσον αφορά το μέλλον της εταιρείας διαχρονικά είναι μια:

Η επιχείρηση αυτή είναι επιχείρηση στρατηγικής σημασίας και ως τέτοια όχι μόνο πρέπει να είναι σε συνεχή λειτουργία πρέπει να ανήκει αποκλειστικά στο ελληνικό Δημόσιο.

ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 20 ΙΟΥΝΙΟΥ 2024, ΩΡΑ 12:00, ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ

error: Content is protected !!