Κυκλοφόρησε το νέο φύλλο της “ΦΩΝΗΣ” -δείτε το εξώφυλλο-Διαβάστε το editorial Κυκλοφόρησε το νέο φύλλο της “ΦΩΝΗΣ” -δείτε το εξώφυλλο-Διαβάστε το editorial
Κυκλοφόρησε το νέο φύλλο της “ΦΩΝΗΣ της ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ” για το 1ο δεκαπενθήμερο του Ιουλίου. Δείτε το εξώφυλλο: Διαβάστε το editorial: Ο Ιούλιος μπήκε καυτός... Κυκλοφόρησε το νέο φύλλο της “ΦΩΝΗΣ” -δείτε το εξώφυλλο-Διαβάστε το editorial

Κυκλοφόρησε το νέο φύλλο της “ΦΩΝΗΣ της ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ” για το 1ο δεκαπενθήμερο του Ιουλίου. Δείτε το εξώφυλλο:

το εξώφυλλό μας

Διαβάστε το editorial:

Ο Ιούλιος μπήκε καυτός αλλά και με καταιγίδες. Όμοια και στα δημοτικά μας δρώμενα. Η επανεμφάνιση του πρ. Δημάρχου κ. Γιάννη Τσαβαρή ακόμα και με την ιδιότητα του Ενεργού Πολίτη, τάραξε τα λιμνάζοντα ύδατα της τοπικής μας πολιτικής σκηνής.

Επίσης μια περίεργη, τουλάχιστον, ρευματοκλοπή για την οποία οι εξηγήσεις του δημάρχου δημιούργησαν ακόμη μεγαλύτερα ερωτηματικά ήρθε και αυτή με τη σειρά της να γίνει το θέμα συζήτησης στα καφενεία του νησιού. Ειδικά όταν η πληρωμή του ποσού έχει γίνει από το ταμείο του Δήμου.

Ήρθαν όμως και ευχάριστα γεγονότα στο δύσμοιρο νησί. Η αντιπολίτευση εξανάγκασε τη δημοτική αρχή να βάλει επιτέλους ναυαγοσώστες σε όλες τις πολυσύχναστες παραλίες του νησιού. Η δημοτική αρχή κατά την προσφιλή τακτική της έσπευσε να το παρουσιάσει σαν επιτυχία της. Πάντως εμείς το μόνο που έχουμε να πούμε είναι ότι η προστασία της ζωής δεν δικαιολογεί καμία κατασπατάληση των λιγοστών πόρων που έρχονται από το κεντρικό κράτος. Είτε για ναυαγοσωστική κάλυψη είτε για πυροπροστασία.

Κλείνοντας θα πρέπει να πούμε ότι το τελευταίο καιρό πληθαίνουν οι καταγγελτικές αναρτήσεις για τον αντιδήμαρχο καθαριότητας από μέχρι πρόσφατα θερμούς υποστηρικτές της δημοτικής αρχής.

Όταν τα λέγαμε εμείς προεκλογικά κάποιοι μας αποκαλούσαν από γραφικούς ως εμμονικούς. Ίσως είναι η ώρα όλοι αυτοί να ζητήσουν τουλάχιστον ένα συγνώμη και σε εμάς αλλά και σε αυτούς που παρέσυραν στο να δοθεί μια δεύτερη ευκαιρία σε μια δημοτική αρχή που μέχρι τώρα δεν έχει κάνει τα αυτονόητα.

Ο Αύγουστος πάντως παρά τα μπάνια του λαού προβλέπεται ακόμα πιο θερμός καθώς το θέμα του ΣΜΑ έρχεται στην επιφάνεια και η Σαλαμίνα κινδυνεύει να πνιγεί και στο σκουπίδι εξαιτίας της αδυναμίας τους στη διοίκηση του Δήμου.

error: Content is protected !!