ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΛΕΝΑΣ ΑΛΚΑΙΟΥ και ΜΑΝΩΛΗ ΚΑΡΑΝΤΙΝΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΛΕΝΑΣ ΑΛΚΑΙΟΥ και ΜΑΝΩΛΗ ΚΑΡΑΝΤΙΝΗ
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ  Με συναυλία της Λένας Αλκαίου και του Μανώλη Καραντίνη συνεχίζονταιτην Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου, στις 9 μ.μ., στο  Δημοτικό Θέατρο «ΜΙΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ» συνεχίζονται... ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΛΕΝΑΣ ΑΛΚΑΙΟΥ και ΜΑΝΩΛΗ ΚΑΡΑΝΤΙΝΗ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 

Με συναυλία της Λένας Αλκαίου και του Μανώλη Καραντίνη συνεχίζονταιτην Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου, στις 9 μ.μ., στο  Δημοτικό Θέατρο «ΜΙΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ» συνεχίζονται οι εκδηλώσεις Πολιτιστικό Καλοκαίρι- Φθινόπωρο 2024 του Δήμου Περάματος.

Η Λένα Αλκαίου και ο Μανώλης Καραντίνης γιορτάζουν τη νέα τους συνάντηση «Στο μετά…. μαζί» μας και μας προσκαλούν σε μια λαϊκή ψυχαγωγική γιορτή.



Η Λένα Αλκαίου μαγεύει ξανά το κοινό με τη γνήσια λαϊκή και στιβαρή φωνή της, με την ιδιαίτερη χροιά, αλλά και την αισθαντικότητά της και ο Μανώλης Καραντίνης, αυθεντικός συνεχιστής των μεγάλων λαϊκών συνθετών μας και κορυφαίος δεξιοτέχνης του μπουζουκιού, αναδεικνύει το ταλέντο του και στο τραγούδι.



Την ενορχήστρωση όλων των τραγουδιών της συναυλίας έχει αναλάβει ο Μανώλης Καραντίνης. Εκτός από βιρτουόζος τού μπουζουκιού, είναι και αριστοτέχνης της κιθάρας, του μαντολίνου, του τζουρά, του μπαγλαμά και του λαούτου και έχει συνεργαστεί  σχεδόν με όλους τους λαϊκούς συνθέτες: Τον Πλέσσα, τον Σπανό, τον Ξαρχάκο, τον  Καλδάρα, τον Ανδρέου, τον Γαλιάτσο, τον Σούκα κ.ά.



Οι δύο παιδικοί φίλοι, η Λένα Αλκαίου και ο Μανώλης Καραντίνης σμίγουν ξανά και, μαζί με 4 σολίστες μουσικούς Σπύρο Παγιάτη πιάνο, Νίκο Σκομόπουλος τύμπανα, Λευτέρη Γρίβα ακορντεόν και τον Νίκο Γκιόλια  κιθάρα.

ΗΧΟΛΗΨΙΑ: Μιχάλης Αλεξάκης

ΜΟΥΣΙΚΗ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Σπύρος Παγιάτης







error: Content is protected !!