«ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΤΟΥ ΜΑΞΙΜ» στο  Δημοτικό Θέατρο Περάματος  «ΜΙΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ» «ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΤΟΥ ΜΑΞΙΜ» στο  Δημοτικό Θέατρο Περάματος  «ΜΙΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ»
Με την θεατρική παράσταση «ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΤΟΥ ΜΑΞΙΜ», την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου, στις  8:30 μ.μ., στο  Δημοτικό Θέατρο «ΜΙΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ», συνεχίζονται οι πολιτιστικές εκδηλώσεις... «ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΤΟΥ ΜΑΞΙΜ» στο  Δημοτικό Θέατρο Περάματος  «ΜΙΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ»

Με την θεατρική παράσταση «ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΤΟΥ ΜΑΞΙΜ», την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου, στις  8:30 μ.μ., στο  Δημοτικό Θέατρο «ΜΙΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ», συνεχίζονται οι πολιτιστικές εκδηλώσεις του Δήμου Περάματος. Υπενθυμίζουμε πως για όλες τις εκδηλώσεις η είσοδος είναι δωρεάν.

Το έργο είναι διασκευή απόδοση και Το έργο είναι διασκευή απόδοση και σκηνοθεσία της Έφης Πίκουλα για το Β’ Θεατρικό Εργαστήρι του Δήμου Βριλησσίων.

Πρόκειται για μια φαρσοκωμωδία σε τρεις πράξεις. Η υπόθεση αναφέρεται στη δεκαετία του 60’ στις περιπέτειες ενός ευυπόληπτου γιατρού, του Λουκιανού Δημητριάδη, που παρασύρεται από το φίλο του, επίσης γιατρό, Μιχάλη Δημόπουλο, σε ένα ξέφρενο γλέντι – ξενύχτι στο φημισμένο καμπαρέ των Αθηνών «Μαξίμ».



Η ζωή του γίνεται άνω – κάτω, όταν το πρωί ανακαλύπτει στο κρεββάτι του να κοιμάται η νεαρή χορεύτρια του καμπαρέ «Γαρίδα». Ακολουθεί πανικός. Πως θα δικαιολογηθεί στη θρησκόληπτη γυναίκα του Αμαλία; Στο θείο του Στρατηγό Δεκαβάλα; Στη βοηθό του Μιμίκα; Στη Μπουμπού; Στη Δούκισσα; Στον Δούκα; Στον Ιερέα; Στην Κλημεντίνη; Και σε όλη την υψηλή κοινωνία στην οποία ανήκει;

Μια κωμωδία παρεξηγήσεων, ανατροπών, με γέλιο, μουσική και χορό.









error: Content is protected !!