Βάσω Θεοδωρακοπούλου – Μπόγρη: “7 χρόνια διοίκηση και ακόμα δεν έχουν μάθει να βάζουν προτεραιότητες” Βάσω Θεοδωρακοπούλου – Μπόγρη: “7 χρόνια διοίκηση και ακόμα δεν έχουν μάθει να βάζουν προτεραιότητες”
Το θέμα δεν είναι αν ο Δήμος χρειάζεται οχήματα. Φυσικά και χρειάζεται. Το θέμα είναι ποια οχήματα έχει πραγματικά ανάγκη η Σαλαμίνα. 114.576 ευρώ... Βάσω Θεοδωρακοπούλου – Μπόγρη: “7 χρόνια διοίκηση και ακόμα δεν έχουν μάθει να βάζουν προτεραιότητες”

Το θέμα δεν είναι αν ο Δήμος χρειάζεται οχήματα. Φυσικά και χρειάζεται. Το θέμα είναι ποια οχήματα έχει πραγματικά ανάγκη η Σαλαμίνα.

114.576 ευρώ για τετραετή μίσθωση τεσσάρων επιβατικών αυτοκινήτων, τα οποία στο τέλος επιστρέφονται. (ο συνολικός διαγωνισμός είναι 203.000 και η έκπτωση που κερδίσαμε περίπου 1000 ευρώ…)

Την ίδια ώρα, ένας Δήμος που έχει φτάσει να ζητά δανεικά απορριμματοφόρα χρειάζεται επειγόντως φορτηγά και εξοπλισμό για κλαδιά και ογκώδη, που αποτελούν καθημερινό πρόβλημα για τους δημότες.

Και ενώ σύντομα θα ενισχυθεί ο στόλος με απορριμματοφόρα μέσω leasing, τα φορτηγά που χρειάζονται καθημερινά οι υπηρεσίες καθαριότητας παραμένουν ζητούμενο.

Εμείς θα επιλέγαμε διαφορετικά:

Λιγότερα χρήματα σε επιβατικά.

Περισσότερα σε φορτηγά και μηχανήματα που καθαρίζουν πραγματικά τη Σαλαμίνα.

Μετά από 7 χρόνια, δεν είναι θέμα απειρίας.

Είναι θέμα επιλογών.

Και διοίκηση σημαίνει πρώτα απ’ όλα σωστές προτεραιότητες.







error: Content is protected !!