Οι άρρηκτοι δεσμοί Ελλάδας και Κύπρου ενισχύονται διαχρονικά Οι άρρηκτοι δεσμοί Ελλάδας και Κύπρου ενισχύονται διαχρονικά
Οι άρρηκτοι δεσμοί Ελλάδας και Κύπρου ενισχύονται διαχρονικά από μια κοινή αγάπη, την αγάπη για τη θάλασσα. Από την επίσκεψη του Υπουργού, κ. Χρήστου... Οι άρρηκτοι δεσμοί Ελλάδας και Κύπρου ενισχύονται διαχρονικά

Οι άρρηκτοι δεσμοί Ελλάδας και Κύπρου ενισχύονται διαχρονικά από μια κοινή αγάπη, την αγάπη για τη θάλασσα.

Από την επίσκεψη του Υπουργού, κ. Χρήστου Στυλιανίδη και της αντιπροσωπείας του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής στην Κύπρο.

Στα πλαίσια της επίσκεψης πραγματοποιήθηκε συνάντηση εργασίας μεταξύ του Υπουργού Ναυτιλίας, κ.Στυλιανίδη, του Υπουργού Μεταφορών της Κυπριακής Δημοκρατίας, κ. Βαφεάδη και την Υφυπουργό Ναυτιλίας της Κυπριακής Δημοκρατίας, κα. Χατζημανώλη. Θεματικός άξονας ήταν η ενίσχυση της συνεργασίας Ελλάδας και Κύπρου στον τομέα των Λιμένων υπό το πλαίσιο του Διευρωπαϊκού Δικτύου Μεταφορών.



Πολύ ευχάριστη και δημιουργική ήταν η επίσκεψη στο Φεστιβάλ «Θάλασσα 2024» στη Λεμεσό.

Το Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής σε συνεργασία με το Κυπριακό Υφυπουργείο Ναυτιλίας συμμετείχαν με μια κοινή δράση ευαισθητοποίησης και ενημέρωσης μαθητών δημοτικού για την θάλασσα και την ναυτική εκπαίδευση.



Μία δράση που οι μικροί μας φίλοι την διασκέδασαν με την ψυχή τους και που άνοιξε τους ορίζοντες τους γύρω από τις δυνατότητες του θαλάσσιου περιβάλλοντος.







error: Content is protected !!