ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ- Δελτίο Τύπου ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ- Δελτίο Τύπου
Την Τετάρτη 26 Μαΐου 2021 επισκέφθηκε το Εργατικό Κέντρο Σαλαμίνας ο Βουλευτής της Ν.Δ της Β’Πειραιώς κ. Μαρκόπουλος Δημήτρης. Αφορμή της συνάντησης του κ.Μαρκόπουλου... ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ- Δελτίο Τύπου

Την Τετάρτη 26 Μαΐου 2021 επισκέφθηκε το Εργατικό Κέντρο Σαλαμίνας ο Βουλευτής της Ν.Δ της Β’Πειραιώς κ. Μαρκόπουλος Δημήτρης.

Αφορμή της συνάντησης του κ.Μαρκόπουλου  με μέλη του Δ.Σ  του Εργατικού Κέντρου υπήρξε η συζήτηση και ανάλυση επί βασικών άρθρων του νέου εργασιακού Νομοσχεδίου.

Ακολούθησε διαλογική συζήτηση όπου ο κ. Μαρκόπουλος μας ανέλυσε βασικές πτυχές του Νομοσχεδίου , απάντησε σε σχετικές ερωτήσεις και άκουσε τις προτάσεις και αντιρρήσεις μας για τις αλλαγές που προβλέπονται καθώς πάγια θέση μας είναι και εξακολουθεί να παραμένει η μη κατάργηση του 8ωρου, της πενθήμερης εργασίας και του 40ωρου.

Συζητήθηκαν, επίσης, και άλλα θέματα που αφορούν τα προβλήματα της καθημερινότητας των πολιτών της Σαλαμίνας.

Επίσης, την Πέμπτη 27 Μαΐου 2021 πραγματοποιήθηκε συνάντηση του Δ.Σ του Εργατικού Κέντρου Σαλαμίνας με την Βουλευτή της Β’Πειραιά του ΜΕΡΑ 25 κ. Μπακαδήμα Φωτεινή όπου συζητήθηκαν τόσο τα εργασιακά  αλλά και γενικότερα τα θέματα που απασχολούν το νησί.

                                                                                                            Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ

error: Content is protected !!