Επίσκεψη της Αντιπεριφερειάρχη στις Σπέτσες Επίσκεψη της Αντιπεριφερειάρχη στις Σπέτσες
Τις Σπέτσες επισκέφτηκε η Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Νήσων η κα Θεοδωρακοπούλου-Μπόγρη στις 19 και 20 Ιουνίου όπου αρχικά επισκέφτηκε το χώρο που θα κατασκευαστεί ο... Επίσκεψη της Αντιπεριφερειάρχη στις Σπέτσες

Τις Σπέτσες επισκέφτηκε η Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Νήσων η κα Θεοδωρακοπούλου-Μπόγρη στις 19 και 20 Ιουνίου όπου αρχικά επισκέφτηκε το χώρο που θα κατασκευαστεί ο ΣΜΑ σε συνέχεια της προγραμματικής που υπογράφηκε από τον Περιφερειάρχη Γιώργο Πατούλη και Δήμαρχο Σπετσών Παναγιώτη Λυράκη (Πέμπτη 24 Ιουνίου).

Την Κυριακή παρευρέθηκε και εκπροσώπησε την Περιφέρεια Αττικής και τον Περιφερειάρχη, μετά από πρόσκληση του Δήμου Σπετσών, στην εκδήλωση «Ύμνος εις την Ελευθερία».

Στην εκδήλωση που διοργανώθηκε στο πλαίσιο του εορτασμού των 200 χρόνων από την Επανάσταση του 1821, παρουσιάστηκε από το φωνητικό σύνολο Libro C΄ Oro η Α΄ μελοποίηση του «Ύμνος εις την Ελευθερία» του Διονυσίου Σολωμού.

Στις δηλώσεις της η Αντιπεριφερειάρχης μίλησε για τον Γενάρχη της Ελληνικής Λογοτεχνίας Διονύσιο Σολωμό και αναφέρθηκε για την αξία που απέδιδαν τόσο ο Οδυσσέας Ελύτης, όσο και ο Κωστής Παλαμάς.

Το πρωί της ίδιας ημέρας παρακολούθησε τη Θεία Λειτουργία της Πεντηκοστής στον Ιερό Ναό των Τριών Σπετσιωτών Μαρτύρων και στη συνέχεια συναντήθηκε με κατοίκους και τοπικούς φορείς. Το βράδυ του Σαββάτου, μετά από πρόσκληση, παρέστη στην καθιερωμένη συνεστίαση επανένωσης των Αποφοίτων της Αναργυρείου – Κοργιανελείου Σχολής Σπετσών, όπου δέχτηκε ευχαριστίες για τις ενέργειες της Περιφέρειας Αττικής, ώστε να ενταχθεί στα εκτελεστέα έργα της η «Αποκατάσταση οικίας Σ. Αναργύρου στις Σπέτσες και μετατροπή της σε πολιτιστικό πόλο – χώρο εκθέσεων», προϋπολογισμού 2.500.000€».  

error: Content is protected !!