Εντυπωσιάστηκε η Γιάννα Αγγελοπούλου Δασκαλάκη από το Λαογραφικό Μουσείο του νησιού μας και την Πρόεδρό του κ. Ελένη Μπίλλια Εντυπωσιάστηκε η Γιάννα Αγγελοπούλου Δασκαλάκη από το Λαογραφικό Μουσείο του νησιού μας και την Πρόεδρό του κ. Ελένη Μπίλλια
Ευχαριστήριο e-mail έστειλε η Πρόεδρος Επιτροπής “Ελλάδα 2021” στην Ελένη Μπίλλια για την ξενάγηση της στο λαογραφικό Μουσείο του νησιού. Ελένη Μπίλια: “Πολύ συγκινητικό... Εντυπωσιάστηκε η Γιάννα Αγγελοπούλου Δασκαλάκη από το Λαογραφικό Μουσείο του νησιού μας και την Πρόεδρό του κ. Ελένη Μπίλλια

Ευχαριστήριο e-mail έστειλε η Πρόεδρος Επιτροπής “Ελλάδα 2021” στην Ελένη Μπίλλια για την ξενάγηση της στο λαογραφικό Μουσείο του νησιού.

Ελένη Μπίλια: “Πολύ συγκινητικό να λαμβάνεις mail από την Πρόεδρο της Οργανωτικής Επιτροπής “Ελλάδα 2021” κ. Γιάννα Αγγελοπούλου- Δασκαλάκη με τόσο όμορφες εντυπώσεις από την επίσκεψή της στο Μουσείο μας καθώς συνοδευτικές φωτογραφίες! “

“Αγαπητή κυρία Πρόεδρε, Αγαπητή Ελένη,

Σε ευχαριστώ θερμά, για την ξενάγηση στη Βιβλιοθήκη, Μουσείο Λαϊκής Τέχνης και Ιστορίας-Ναυτικό Μουσείο, στο Δημαρχείου της Σαλαμίνας.

Ένα ταξίδι στους θησαυρούς της Σαλαμίνας, που μας αποκαλύπτουν πόσα ακόμα δεν ξέρουμε γι’ αυτόν τον σπουδαίο τόπο, με εντυπωσιακά εκθέματα της επαναστατικής περιόδου, υπέροχες παραδοσιακές Κουλουριώτικες φορεσιές, όπλα, κειμήλια, με πιο σημαντικό το κουμπί από το γιλέκο του Γεώργιου Καραϊσκάκη.

Συγχαρητήρια, για το δρώμενο «Εις το όνομα», όρκο των Αγωνιστών για την είσοδο της Σαλαμίνας στον Αγώνα, από τη Χορευτική Ομάδα «Έρευνα» και το Συμβούλιο Νεολαίας του Δήμου Σαλαμίνας.

Σε παρακαλώ, να μεταφέρεις τα συγχαρητήρια και τις ευχαριστίες μου, στις κοπέλες που συμμετείχαν με τις παραδοσιακές στολές τους, τη Νεκταρία Μακεδόνα, την Καλλιόπη Παναγιώτου και τη Δήμητρα Δουμένη.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες, για το υπέροχο «γιορντάνι», μέρος-κόσμημα της παραδοσιακής νυφιάτικης φορεσιάς του τόπου, με την ξεχωριστή αφιέρωση, μοναδικό ενθύμιο αυτής της σημαντικής επίσκεψης.

Καλή δύναμη και καλή συνέχεια στο έργο σου.

Με εκτίμηση & φιλία,
Γιάννα Αγγελοπούλου-Δασκαλάκη
Πρόεδρος Επιτροπής «Ελλάδα 2021»

error: Content is protected !!