Ξεκίνησαν  οι δράσεις στον χώρο της Δημοτικής  Βιβλιοθήκης Ξεκίνησαν  οι δράσεις στον χώρο της Δημοτικής  Βιβλιοθήκης
Σε συνεργασία με την Εθνική Βιβλιοθήκη και το Δίκτυο Ελληνικών Βιβλιοθηκών ξεκίνησαν οι δράσεις στον χώρο της Δημοτικής Βιβλιοθήκης. Με τις άξιες υπαλλήλους της... Ξεκίνησαν  οι δράσεις στον χώρο της Δημοτικής  Βιβλιοθήκης

Σε συνεργασία με την Εθνική Βιβλιοθήκη και το Δίκτυο Ελληνικών Βιβλιοθηκών ξεκίνησαν οι δράσεις στον χώρο της Δημοτικής Βιβλιοθήκης. Με τις άξιες υπαλλήλους της Βιβλιοθήκης διοργανώθηκε ένα πρόγραμμα με το οποίο τα παιδιά έμαθαν για την Φιλική Εταιρεία, τον τρόπο επικοινωνίας τους και πώς κι εκείνα μπορούν να δημιουργήσουν έναν μυστικό κώδικα επικοινωνίας!

«Ελευθερία ή Θάνατος»! Μια ιδέα, ένας στόχος και τρεις άνθρωποι ήταν αρκετοί για να ανάψει η σπίθα της Ελληνικής Επανάστασης. Στις παραμονές της Επανάστασης, το σύνθημα αυτό είχε εξαπλωθεί σε κάθε τόπο όπου κατοικούσαν Έλληνες, εκφράζοντας τη συνείδηση του έθνους και την επιθυμία απελευθέρωσης της πατρίδας από την οθωμανική κυριαρχία. Χιλιάδες ήταν αυτοί που πίστεψαν ότι η εξέγερση ήταν κοντά, αλλά τα βήματα έπρεπε να μείνουν μυστικά. Και ορκίστηκαν εις το όνομα της αληθείας και της δικαιοσύνης… Η.Ε.Α. – Η.Ο.Σ!

error: Content is protected !!