Ραντεβού και εμβόλιο την ίδια ημέρα για όποιον επιθυμεί, ανοίγει η πλατφόρμα για κατ’ οίκον εμβολιασμό Ραντεβού και εμβόλιο την ίδια ημέρα για όποιον επιθυμεί, ανοίγει η πλατφόρμα για κατ’ οίκον εμβολιασμό
Η πληθώρα των εμβολίων δίνει τη δυνατότητα πλέον ώστε ο ενδιαφερόμενος να κλείνει το ραντεβού και να εμβολιάζεται την ίδια μέρα. Την ίδια μέρα... Ραντεβού και εμβόλιο την ίδια ημέρα για όποιον επιθυμεί, ανοίγει η πλατφόρμα για κατ’ οίκον εμβολιασμό

Η πληθώρα των εμβολίων δίνει τη δυνατότητα πλέον ώστε ο ενδιαφερόμενος να κλείνει το ραντεβού και να εμβολιάζεται την ίδια μέρα.

Την ίδια μέρα με αυτή που θα κλείνει το ραντεβού θα εμβολιάζεται πλέον ο πολίτης εφόσον το επιθυμεί σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε ο Μάριος Θεμιστοκλέους.

Ο Μάριος Θεμιστοκλέους, αναφέρε «5.450.000 έχουν εμβολιαστεί με τουλάχιστον μια δόση 52% γενικού πληθυσμού. 61% ενήλικου πληθυσμού. Περισσότερα από 4.000.000 έχουν ολοκληρώσει τον εμβολιασμό τους. Σε σχέση με τον εμβολιασμό κατ’ οίκον.

Ανοίγει από αύριο η πλατφόρμα για να δηλώνουν οι γιατροί τις δυσκολίες μετάβασης των ασθενών για να καταρτιστεί το πρόγραμμα. Η πιστοποίηση μπορεί να γίνει από οποιονδήποτε γιατρό.ADVERTISING

Άτομο με σοβαρή δυσκολία μετακίνησης.

Μόνιμος κλινοστατισμός.
Εμβολιασμός κατ’ οίκον από ιδιώτες ή κινητά συνεργεία της επιχείρησης ελευθερία.
Θα ειδοποείται για το πότε θα γίνεται ο εμβολιασμός.
Ένταξη ιδιωτών γιατρών συνεχίζεται κανονικά, έχουμε αρκετούς, αλλά κάνουμε κάλεσμα να ενταχθούν περισσότερα. Ο εμβολιασμός θα γίνεται με J & J.

Από αύριο οποιοδήποτε εμβόλιο αυθημερόν αφού υπάρχει πια διαθεσιμότητα στα εμβολιαστικά κέντρα».

Η Μαρία Θεοδωρίδου σχετικά με πιθανή τρίτη δόση, ανέφερε: «Τρίτη δόση μετά τον Σεπτέμβρη, πρώτοι σε προτεραιότητα οι ανοσοκατεσταλμένοι»

Θεοδωρίδου: Τι δείχνει η έρευνα για τα εμβόλια στους εφήβους

«Είναι γνωστό ότι περιλαμβάνονται αρκετοί και ο λόγος των λειτουργών της εκκλησίας θα δώσει μια σημαντική ώθηση να υπερβούν πολλούς φόβους και δισταγμούς που έχουν οι πιστοί. Η εκκλησία στήριξε την προσπάθεια εμβολιασμού. Στα πλαίσια της ενημέρωσης ζητήθηκε να δοθούν απαντήσεις σε συνήθη ερωτήματα που απευθύνουν οι πιστοί για τον εμβολιασμό.

Επιλέγω ένα που διαφέρει από τα συνήθη. Και αφορά την ηθική της χρήσης ορισμένων εμβολίων. Το ερώτημα συγκεκριμένα είναι αν είναι ηθικά αποδεκτό να χορηγείται εμβόλιο για τα οποία έχουν χρησιμοποιηθεί εμβυικά κύτταρα. Θα πρέπει άμεσα η απάντηση να είναι αρνητική. Κανένα από τα εμβόλια δεν περιέχει εμβρυικά κύτταρα. Χρησιμοποιούνται κυτταρικές σειρές στον τρόπο της παρασκευής των εμβολίων, αυτές προέρχονται από ιστούς εμβρύων πριν δεκαετίες. Ήταν από τους ιστούς αυτούς τα κύτταρα που αναπαρήχθησαν οι ιοί, σε κυτταροκαλλιέργειες.

Πρέπει να πούμε ότι τα κύτταρα αυτά αφαιρούνται πλην την ολοκλήρωσης της παρασκευής. Δεν τίθεται ζήτημα χριστιανικής ηθικής για τα εμβόλια που σώζουν ζωές. Άλλος προβληματισμός είναι ότι τα εμβόλια “είναι πειραματικά”Έχουν χορηγηθεί σε χιλιάδες εθελοντές έχουν ελεγχεί για ασφάλεια και αποτελεσματικότητα. Μόνο μ’ αυτά καταλαβαίνει κανείς . Κανένα εμβόλιο δεν παρεμβαίνει στη διαδικασία της τεκνοποίησης.

Ανακοινώθηκε ο εμβολιασμός 15 με 17 ετών. Περιλαμβάνονται και έφηβοι με υποκείμενα. Από δημοσιευμένη μελέτη στις ΗΠΑ για ένα διάστημα 2 μηνών που νοσηλεύτηκαν 204 έφηβοι. Το 70,6% ήταν με υποκείμενα νοσήματα. Το κατ’ εξοχήν υποκείμενο 36% ήταν η παχυσαρκία. Το ποσοστό είναι ψηλό και στη χώρα μας. Ξεπερνά το 25%. Είναι γνωστό ότι η παχυσαρκία είναι νέος ανεξάρτητος παράγοντας αυξημένου κινδύνου για εισαγωγή στα νοσοκομεία και για αυξημένους θανάτους από covid. Ο λιπώδης ιστός παράγει πλήθος ουσιών που επηρεάζει το ανοσοποιητικό».

Η επιδημία του covid υπογραμμίζει και την ανάγκη να στραφούμε και σε άλλα σημαντικά θέματα όπως είναι η παχυσαρκία.

dikaiologitika.gr

error: Content is protected !!