Συμβούλιο Νεολαίας Δήμου Σαλαμίνας Συμβούλιο Νεολαίας Δήμου Σαλαμίνας
“Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το τουρνουά beach volley που διοργανώσαμε σε συνεργασία με τη Κατερίνα Κουκουμάνη. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε το Α.ΚΟΙ.ΠΟ.Π και τον... Συμβούλιο Νεολαίας Δήμου Σαλαμίνας

“Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το τουρνουά beach volley που διοργανώσαμε σε συνεργασία με τη Κατερίνα Κουκουμάνη. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε το Α.ΚΟΙ.ΠΟ.Π και τον πρόεδρο Θανάση Αλαΐσκα που μας παρείχε ότι χρειαστήκαμε.

Επίσης, τους χορηγούς μας:
Venetsianos Sporting – Radical Grafx – REBEL CAR WASH
Aliki’s Care – Vaggelis Vasileiou – Μαζειδενδρο

Ακόμα, τον Σύλλογο Αγίων Αναργύρων Αλυκής Σαλαμίνας και τη πρόεδρο Κατερίνα Μιχαήλ Καραναστάση για τη παραχώρηση του γηπέδου και ένα μεγάλο ευχαριστώ στη Κατερίνα Κουκουμάνη για την άψογη συνεργασία που είχαμε και ήταν επί 3 μέρες από το πρωί μέχρι το βράδυ στο γήπεδο για την ομαλη διεξαγωγή του τουρνουά και την οικογένεια της Εύας Πετροχείλου που δεν είναι πια κοντά μας και είμαστε σίγουροι ότι θα συμμετείχε στο τουρνουά μας και θα πήγαινε πολύ καλά διότι αγαπούσε το volley.

Στο τουρνουά παρευρέθηκαν και έπαιξαν μαζί μας η Αντιπεριφερειάρχης κ. Βάσω Θεοδωρακοπούλου Μπόγρη, ο δήμαρχος Σαλαμινας κ. Γιώργος Θ. Παναγόπουλος, ο πρόεδρος του Ακοιποπ κ. Θανασης Αλαισκας, η πρόεδρος βιβλιοθήκης- λαογραφικου και ναυτικού μουσείου κ. Ελένη Μπίλια, ο πρόεδρος της Κοινότητας Σαλαμινας κ. Νίκος Αρσένης και ο δημοτικός σύμβουλος κ. Σωτήρης Ράπτης.

Τελος, το πιο μεγάλο ευχαριστώ σε όλους εσας για τη συμμετοχή σας σε αυτή μας τη προσπάθεια να ενισχύσουμε τα συσσίτια του Αγίου Ανδρέα και του Αιαντείου.

Ελπίζουμε να περάσατε όλοι τόσο καλά όσο και εμεις και στο μέλλον να ξανά διοργανώσουμε κάτι παρόμοιο σε καλύτερες συνθήκες!

Τα μετάλλια και το κύπελλο είναι χορηγία του Αθανάσιος Περίδης και του PlanetSport Έπαθλα τους οποίους ευχαριστούμε πάρα πολύ.

error: Content is protected !!