Editorial φ. Αυγούστου της έντυπης “ΦΩΝΗΣ” Editorial φ. Αυγούστου της έντυπης “ΦΩΝΗΣ”
Από το 1ο κιόλας φύλλο της επανακυκλοφορίας της “ΦΩΝΗΣ”, κάποιοι, διαφορετικοί κάθε φορά, προσπάθησαν να μας βάλουν σε διαφορετικό κάθε φορά “κουτάκι”. Μάλλον θεώρησαν... Editorial φ. Αυγούστου της έντυπης “ΦΩΝΗΣ”

Από το 1ο κιόλας φύλλο της επανακυκλοφορίας της “ΦΩΝΗΣ”, κάποιοι, διαφορετικοί κάθε φορά, προσπάθησαν να μας βάλουν σε διαφορετικό κάθε φορά “κουτάκι”. Μάλλον θεώρησαν ότι έτσι και ασκώντας το προσφιλές τους άθλημα του ψιθυρισμού, θα μπορούσαν να μας “πολεμήσουν” καλύτερα.

Έχουμε βαρεθεί να απαντάμε είτε έντυπα, είτε διαδικτυακά σε κάποιους που έχουν αναγάγει την στενοκεφαλιά, το λαϊκισμό χειρίστου είδους και τις εμμονές τους σε τέχνη, για το αυτονόητο που βλέπουν όλοι οι υπόλοιποι. Για μια ακόμη  φορά λοιπόν ,αλλά και τελευταία. 

Η “ΦΩΝΗ” ήταν, είναι και θα παραμείνει ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ είτε αρέσει σε κάποιους είτε όχι.

Η “ΦΩΝΗ” ήταν, είναι και θα παραμείνει ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ είτε αρέσει σε κάποιους είτε όχι.

Η “ΦΩΝΗ” ήταν, είναι και θα παραμείνει ΠΟΛΥΦΩΝΙΚΗ είτε αρέσει σε κάποιους είτε όχι.

 Αυτό το έντυπο δεν θα αποτελέσει ποτέ το φερέφωνο του οποιουδήποτε. Υπάρχουν ήδη κάποιοι για αυτή τη δουλειά και άλλοι, που όπου να’ναι πλησιάζοντας προς τις εκλογές , θα κάνουν την επανεμφάνισή τους.

Ναι έχουμε συμπάθειες. Στους ανθρώπους που προσφέρουν με την δουλειά τους και από το δικό τους μετερίζι σε αυτόν τον τόπο.

Ναι έχουμε κόκκινες γραμμές. Απέναντι σε όλους όσους βάζουν το προσωπικό τους μικροσυμφέρον πάνω από το συλλογικό συμφέρον του νησιού.

Και τέλος ναι θα ασκούμε κριτική στα λάθη, από όπου και να προέρχονται, μακριά από λαϊκισμούς, γιατί είμαστε η “ΦΩΝΗ της ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ”

Υ.Γ  Και ας καταλάβουν λοιπόν κάποιοι ότι υπάρχουν ακόμα άνθρωποι που αυτά που λένε, τα εννοούν. Χωρίς κυβιστήσεις ανά το δοκούν. Χωρίς να «μασάνε» από συγκεκαλλυμένες ή μη απειλές Εμείς είμαστε και θα παραμείνουμε ανάμεσα σε αυτούς.”

error: Content is protected !!