Ένα αναπηρικό αμαξίδιο προσέφερε χθες η Μοτολέσχη Pourangers Σαλαμίνας (Μ.ΠΟ.Σ.) παραδίδοντας το στον Δήμαρχο Σαλαμίνας Γιώργο Παναγόπουλο Ένα αναπηρικό αμαξίδιο προσέφερε χθες η Μοτολέσχη Pourangers Σαλαμίνας (Μ.ΠΟ.Σ.) παραδίδοντας το στον Δήμαρχο Σαλαμίνας Γιώργο Παναγόπουλο
Σαλαμίνα, 06.10.2021 Ένα αναπηρικό αμαξίδιο προσέφερε χθες η Μοτολέσχη Pourangers Σαλαμίνας (Μ.ΠΟ.Σ.) παραδίδοντας το στον Δήμαρχο Σαλαμίνας Γιώργο Παναγόπουλο με σκοπό να καλυφθούν ανάγκες... Ένα αναπηρικό αμαξίδιο προσέφερε χθες η Μοτολέσχη Pourangers Σαλαμίνας (Μ.ΠΟ.Σ.) παραδίδοντας το στον Δήμαρχο Σαλαμίνας Γιώργο Παναγόπουλο

Σαλαμίνα, 06.10.2021

Ένα αναπηρικό αμαξίδιο προσέφερε χθες η Μοτολέσχη Pourangers Σαλαμίνας (Μ.ΠΟ.Σ.) παραδίδοντας το στον Δήμαρχο Σαλαμίνας Γιώργο Παναγόπουλο με σκοπό να καλυφθούν ανάγκες στο Κέντρο Υγείας Σαλαμίνας, και συγκεκριμένα του νεοσύστατου Παιδιατρικού Τμήματος του νησιού μας.

Πρόκειται για αμαξίδιο που δωρίζεται κατόπιν ζήλου και προθυμίας της ομάδας  αντιστοιχεί στη συλλογή ενός τόνου από πλαστικά καπάκια! Η δράση έχει διπλό σκοπό, αφ’ενός περιβαλλοντικό, δηλαδή να συνειδητοποιήσουμε όλοι πως τα υλικά που καθημερινά απορρίπτουμε δεν είναι σκουπίδια, αλλά έχουν αξία και περιβαλλοντικό κόστος και αφ’ετέρου κοινωνικό, για να ενισχυθούν συνάνθρωποι μας που χρήζουν βοήθειας.

Βελτιώνοντας την ποιότητα ζωής των ανθρώπων που έχουν ανάγκη παραμένουμε πιστοί σε ανθρωπιστικές αξίες που πρεσβεύει η  μας βρίσκει συνοδοιπόρους της.

Εκ μέρους του Δήμου Σαλαμίνας, οι ευχαριστίες θερμές και με μεγάλη εκτίμηση χαιρετούμε τέτοιου είδους πρωτοβουλίες.

Είστε δίπλα μας και οι πράξεις το φανερώνουν.

Εκ του Γραφείου Τύπου

error: Content is protected !!