Από το ένα ρεζιλίκι οδεύουμε ακάθεκτοι σε άλλο Από το ένα ρεζιλίκι οδεύουμε ακάθεκτοι σε άλλο
Μετά το ρεζιλίκι με την ματαίωση των διεθνών αγώνων του ΓΝΟΣ, οδεύουμε ακάθεκτοι και σε άλλο. Οι εικόνες ντροπής που είδαν σήμερα το φως... Από το ένα ρεζιλίκι οδεύουμε ακάθεκτοι σε άλλο

Μετά το ρεζιλίκι με την ματαίωση των διεθνών αγώνων του ΓΝΟΣ, οδεύουμε ακάθεκτοι και σε άλλο. Οι εικόνες ντροπής που είδαν σήμερα το φως της δημοσιότητας από το 1ο Λύκειο μέσω ανάρτησης της Μαλαματένιας Μίχα στα social Media σίγουρα θα μας κάνουν για μια ακόμη φορά ρεζίλι στο πανελλήνιο. Γίνεται μια προσπάθεια από τον Δήμο και τους φορείς του νησιού για την προβολή του με διάφορους τρόπους. Άλλοτε επιτυχημένη (όπως π.χ το πρόσφατο συνέδριο) , άλλοτε λιγότερο ή και καθόλου. Δεν υπάρχει άλλωστε περίπτωση, όποιος βρίσκεται στην Διοίκηση να μην κάνει λάθη αλλά και να μην τύχουν “στραβές”. Η αντιμετώπιση αυτών των “στραβών” είναι αυτή που κάνει τη διαφορά άλλωστε σε μια Δημοτική Αρχή. Αυτή τη φορά λόγω του Σαββατοκύριακου γλυτώσαμε από τα χειρότερα κάποια άλλη όμως, ίσως να μην είμαστε τόσο τυχεροί. Αν ο σοβάς έπεφτε εν ώρα μαθήματος θα είχαμε σίγουρα τραυματισμό ή και κάτι χειρότερο. Τι ακριβώς γίνεται στις τεχνικές υπηρεσίες είναι κάτι που δεν μπορούμε να το απαντήσουμε εμείς, προς το παρόν τουλάχιστον. Τις απαντήσεις οφείλει και πρέπει να δώσει ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών. Κάτι είναι σάπιο στο Βασίλειο της Δανιμαρκίας θα έλεγε ο Σαίξπηρ. ‘Ότι σαπίζει όμως πρέπει να κόβεται για να μην πεθάνει και το υπόλοιπο σώμα. Ταυτόχρονα ας ελπίσουμε να μην τριτώσει το κακό.

Νικόλας ο Ψαράς

και για την Αντιγραφή Νίκος Γιαννόπουλος

Υ.Γ Θα μου επιτρέψετε κάποιοι να μην πιστεύω ότι για όλα φταίει ο εκάστοτε Δήμαρχος. Σίγουρα όμως φταίει αν παρέχει στήριξη σε όσους δεν αντιλαμβάνονται το καθήκον απέναντι στο κοινωνικό σύνολο, που εκπορεύεται από την θέση που κατέχουν.

(πηγή φωτογραφιών από την δημόσια ανάρτηση της Μαλαματένιας Μίχα)

error: Content is protected !!